|
Nu esti logat.
Bartholinita?#1 2011-02-25 09:48:13
Bartholinita?O parere din partea celor aflate la varsta menopauzei (am 54 de ani) dar mai ales din partea celor care sunt medici dintre dv. Am facut o umflatura pe labia stanga care nu mi-a creat stari febrile sau dureri ci doar o arsura in zona respectiva era mai inflamata (nu am avut niciodata asa ceva), m-am informat pe internet si am ajuns la Bartholinita, dupa toate semnele. Am luat singura antibiotic (Augmentin 1 gr. la 12 ore) si de a doua zi a facut un varf galben si a iesit putin puroi. Nu ma mai jeneaza dar e acolo o usoara roseata si o mica umflatura, nu ma doare, dar nici nu se duce de tot. Specific ca nu am relatii sexuale de mai mult timp si la doctor n-am fost. Ce sa fac, sa astept ca o sa treaca de la sine sau sa mai iau antibiotice? Azi iau ultima pastila (5 zile). Va multumesc pentru eventualele sfaturi. Offline #2 2011-02-25 10:18:45
Re: Bartholinita?Nu luati antibotic asa dupa ureche. Mergeti la un medic gineco sau endocrinolog - chiar dermato-venerice ( eu acolo am fost, pentru ca ma speriasem ) si pentru bartholinita se dau niste unguente (chiar crema de galbenele pana atunci puteti incerca) si o solutie rosie ... Daca astepti pana diseara cand ajung acasa si caut reteta pe care am avut-o eu atunci, va spun exact. Dar cel mai bine daca stiti sigur ca este bartholinita sa mergeti la un endocrinolog - va da tratament si sa va tine sub observatie. sanatate multa Offline #3 2011-02-25 12:05:59
Re: Bartholinita?Nu e de joaca cu bartholinita. Eu tin sa spun ca am avut de 3 ori.E practic o inflamare a glandelor Barthos. Pe mine m-a incizat de 3 ori dr ginecolog,pt ca se stransese puroi acolo.Nu sta asa cu puroiul,ca se poate raspandi,trebuie sa te duci sa te curete,si sa fii sigura ca e un dr bun,nu ca cel la care am fost eu de 2 ori si nu ma curatase bine,de a3a oara cand mi s-a inflamat aveam sange coagulat....Doctorul o sa ti dea antibiotice,nu le lua de capul tau.Ah,si apropo,eu am avut fiind virgina,la 22 de ani...deci,poate oricand sa apara...Poti sa faci si o extirpare de glande,dar asta nu e recomandata de obicei de doctori,ca e mai dureroasa,si lasa si semn ,din cate mi-a explicat doctorul.Iti urez multa sanatate si consulta de urgenta un medic Offline #4 2011-02-25 12:35:26
Re: Bartholinita?Incep oarecum cu teama sa dau acest sfat, pentru ca nu vreau sa mi-o luati in nume de rau...eu am avut bartholinita, si am vorbit cu un psiholog - trebuia sa ajung la operatia de extirparea glandei bartholin, si am vorbit cu psihologul pentru ca imi era foarte teama - mi-a spus asa: ai patit asta, pentru ca nu esti multumita, nu esti satisfacuta. incearca sa iti induci singura placerea. deget, filme, etc...orice... Offline #5 2011-02-25 21:22:30
Re: Bartholinita?Triderm crema si Tinctura Castelani. Offline Publicitateloading...
#6 2011-07-22 11:27:43
Re: Bartholinita?Aseara am observat ca mi-a aparut o umflatura care sunt foarte sigura ca e glanda Bartholin inflamata ( e in partea stanga ). Furuncul 100 % nu e si arata FIX ca bartholinita, din ce am vazut pe net, nu am niciun dubiu si am toata simptomatologia. Problema cea mai mare e ca saptamana viitoare, cel mai probabil marti, urmeaza sa imi vina menstra si in consecinta nu am cum sa ma duc la medic ( plus ca nu ma programeaza nimeni de pe o zi pe alta ... am incercat sa sun undeva, sa merg azi, dar nu se poate, evident ) si in plus de asta nu o sa mai pot face nici bai de sezut ( am inceput sa fac cu cretisoara, galbenele, musetel si coada soricelului ). Luni trebuie neaparat sa plec de acasa, deci nu mai am decat inca vreo 2 zile sa fac baile astea, sa iau Ibuprofen si sa ma dau cu crema de galbenele. Si umflatura se face tot mai mare. Va rog din suflet, ajutati-ma, spuneti-mi ce sa fac, sunt realmente disperata, imi e mult prea frica sa mai stau asa o saptamana si nu mai stiu ce sa fac ... peste cateva zile nici baile de sezut nu o sa le mai pot face. Va rog sa ma ajutati, sa-mi dati un sfat, sa imi spuneti ce as putea sa fac, mi-e extrem de frica sa stau fara niciun antibiotic si fara sa fiu vazuta de medic inca o saptamana Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #7 2011-07-22 12:43:07
Re: Bartholinita?kdeea, mergi la medic! incearca la toate cabinetele particulare, explica-le ca e urgenta, etc. aici sunt de exemplu cabinete private care lucreaza fara programare, consulta toate pacientele care se prezinta in ziua respectiva. "I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison Offline #8 2011-07-22 12:59:03
Re: Bartholinita?Sunt ingrijorata pentru ca nu pot sa stau asa weekendul asta si inca o saptamana. Ma doare si creste. Nu prea ai unde sa mergi aici din pacate, alinda Am mai primit un numar de telefon si o sa sun la 1:10, cica de la 1 e asistenta acolo sa faca programari. Daca se agraveaza pe saptamana viitoare, degeaba ma duc acolo fiind la menstra ... O sa sun imediat. Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|