homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Yasmin si mai mlte scaune

#1 2011-07-17 21:23:35

alexa_mari
New member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2011-07-17

yasmin si mai mlte scaune

buna.....sunt noua pe aici si sper saq fi procedat bine....
am si eu o problema....sunt la a treia folie de yasmin...aseara la ora 22.30 am luat pastiluta si azi am avut dimineata vreo 4 sau 5 scaune(nu apoase dar nici tari)....exista vreo probl,a scazut protectia....mentionez ca absolut toate pastilele le-am luat cum a trebuit . va multumesc anticipat si atept cat se poate de repede un rasp,pt ca azi am avut si un contact sexual neprotejat si sunt cam ingrijorata. bang

#2 2011-07-17 22:20:13

simone11
Full member
Inregistrat: 2011-01-06

Re: yasmin si mai mlte scaune

regula e te protejezi suplimentar 7 zile-7 pastile active daca ai cel putin 4 scaune moi/apoase, dintre care unul in primele 4 ore de cand ai luat pilula...
acum, mai asteapta pareri, dar eu zic ca esti ok, acea pilula a fost absorbita, si acum cand o iei pe urmatoarea daca nu mai ai scaune, esti ok

#3 2011-07-17 23:13:06

hai_faiv
Hero member
De la: bubulina gospodina
Inregistrat: 2008-08-18

cred ca nu ar trebui sa iti faci griji, ca daca nu sunt apoase, inseamna ca sunt cat de cat aproape de normalitate. eu spun ca erai protejata si ca nu se intampla nimic. puss

When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history.

#4 2011-07-18 11:28:26

alexa_mari
New member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2011-07-17

multumesc mult pentru rasp....acum sunt mai linistita  big_smile ..... totul a fost bine dupa urmatoarea pastila.... happydance

#5 2011-07-23 00:36:35

rocsy.rocsy
New member
Inregistrat: 2011-03-12

Buna .
Am si eu o problema.Aseara la ora 21 am luat pastila contraceptiva.
La ora 00:30 am avut un scaun moale,iar pe timpul zilei inca 3 sau 4scaune moi(apoase) .Acum nu mai am probleme dar spre seara dupa ce am luat pastila urmatoare am avut un contact sexual (am uitat ce problema am avut pe timp de zi)si vreau sa stiu daca a scazut eficienta anticonceptionalelor.Mentionez ca le iau de 7 luni iar pastila aceasta facea parte din inceputul sapt a 3a din blisterul respectiv.Sunt foarte speriata .Multumesc astept raspuns ! cesafac

Ultima oara a fost editat de rocsy.rocsy (2011-07-23 00:45:11)

lyssna Acordul felului de a gandi naste prietenia.par

Publicitate

loading...

#6 2011-07-23 10:29:34

simone11
Full member
Inregistrat: 2011-01-06

la ora 21 ai luat pastila, 3 ore si jumatate mai tarziu ai avut un scaun moale...pastila se absoarbe in 4 ore, e posibil sa se fi absorbit; dar pe timpul zilei ai mai avut scaune moi, deci ai avut 4 scaune mjoi intre 2 pilule, trebuie protectie suplimentara 7 zile...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.