homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Analize secretie vaginala

#1 2009-05-23 23:34:04

alessialora
Membru
Inregistrat: 2009-05-05

analize secretie vaginala

In urma unui examen secretie vaginala, am primit urmatoarele rezultate: Epitelii frecvente, bacili gram pozitiv si cocobacili gram negativ. Obs: Frecvente celule superficiale si intermediare etalate, grupate si izolate, frecventi bacili gram pozitivi, forme lungi,medii si scurte, relativ frecventi cocobacili gram negativi.
Doctorul la care am fost mi-a zis ca nu am nimic grav si nu e nevoie de tratament. Dar simptomele nu au trecut. As vrea si o alta parere, va rog!
Chiar sunt o.k analizele?

#2 2009-05-24 02:01:36

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

Re: analize secretie vaginala

ce simptome mai exact?

happy with him...inlove with him...puss

#3 2009-05-24 23:26:57

alessialora
Membru
Inregistrat: 2009-05-05

crys_ty_na a scris:

ce simptome mai exact?

O secretie albicioasa, inodora si cateodata mancarimi usoare in zona vulvei, cu o inrosire a acesteia.

#4 2009-05-25 09:45:46

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

alessialora a scris:

crys_ty_na a scris:

ce simptome mai exact?

O secretie albicioasa, inodora si cateodata mancarimi usoare in zona vulvei, cu o inrosire a acesteia.

sincer as mai merge si la un alt medic

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#5 2009-05-27 20:12:15

Megan
Membru
Inregistrat: 2009-05-27

Buna seara! Sunt membru nou pe forum si as dori sa va prezint o problema asemanatoare cu cele discutate pe forum :In urma ultimelor 2 contacte sexuale cu partenerul meu, atat eu cat si el am avut urmatoarele reactii: La penultimul el usturime la urinat, eu identic  usturime foarte mare la urinat incat nu am mai avut rabdare sa merg la doctor si am luat ce antibiotic am avut prin casa adica "doxicilina". Dupa ultimul contact sexual, lui i-au aparut imediat pe penis  niste bubite rosii care-l mancau, iar eu nu am avut nici o reactie, nici scurgere, nici miros neplacut, nici mancarime, absolut nimic. El a fost la doctor si i-a spus ca are o alergie la o ciuperca (bacterie) numita Gardenella pe care as avea-o eu. I-a dat tratament cu tinidazol si un unguent.  Cu ceva timp in urma mi-am facut analizele si nu mi-a iesit ca as fi avut asa ceva, nici nu stiu ce este. El spune ca nu a fost cu altcineva, eu stiu sigur ca nu am fost cu altcineva in afara de el. Ce sa cred? De unde a aparut? Nu-mi explic. Mi-a zis sa merg la doctor si sa iau si eu tratament ca e boala tipic femeiasca. Nu stiu la ce medic sa merg (Ca nume si locatie nu ca specialitate). Imi puteti da un sfat? O parere? Cum apare aceasta gardenella, este aceeasi chestie cu candida?..... Mii de multumiri......!!!

Publicitate

loading...

#6 2009-05-28 09:47:19

andreea_andy2
Moderator
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Gardenerella este o dereglare a florei vaginale si poate aparea din mai multe motive. Cele mai frecvente sunt spalatul foarte des in vagin, folosirea diferitelor sapunuri intime, lenjeria neadecvata ... Asa ca nu il mai banui ca a fost cu alta femeie ca e nevinovat. Mergi la medic si fa o analiza de secretie. Nu e nimic grav. Se trateaza realtiv usor.

Fericita mamica de Aida Maria!

#7 2009-05-28 20:17:13

Megan
Membru
Inregistrat: 2009-05-27

Multumesc Andreea pentru raspuns smile sper sa se rezolve problema asta, sunt foarte stresata cand apare o problema in zona genitala, gen o iritatie, o mancarime, miros putin schimbat, secretie, etc. Sper ca nu par paranoica, dar am foarte mare grija de sanatate si nici nu am fost pusa in situatia de a merge la doctor prea des, decat analizele obligatorii de la servici si mici probleme de raceala. Probabil din cauza asta intru in panica putin cand apare ceva necunoscut.  M-as bucura foarte mult daca Doctoressa mi-ar spune un tratament pentru asta,o sa merg si la doctor pt analize, dar as fi vrut sa stiu daca tinidazolul si fluconazolul sunt  bune pentru tratament. Multumesc mult si va doresc o seara plina de bucurii. smile

#8 2009-05-29 08:53:24

andreea_andy2
Moderator
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Megan, nici doctoressa nici altcineva de pe acest forum nu iti va recomanda tratament. Singurul care poate face asta este medicul ginecolog in urma unui consul si a unei analize de secretie.

Fericita mamica de Aida Maria!

#9 2011-07-25 17:49:43

venusss
Membru
Inregistrat: 2011-07-25

Buna, reinviu acest topic cu o nelamurire.
Am facut un examen la secretia vaginala si mi-a iesit urmatorul rezultat:

Ex bacteriologic - Cultura: Culturi necrescute la 48 h

Ex microscopic colorat: Celule epiteliale - relativ crescute, Reactie inflamatorie - absenta, Hematii - absente, Bacili Gram pozitiv(flora doderlein) - rari, Coci gram pozitiv - rari, Cocobacili gram negativ - relativ frecventi, Levuri - nu seobserva, Trichomonas - nu se observa

Ma puteti ajuta cu o interpretare?
Multumesc anticipat!

#10 2011-07-25 18:09:09

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19

venusss a scris:

Buna, reinviu acest topic cu o nelamurire.
Am facut un examen la secretia vaginala si mi-a iesit urmatorul rezultat:

Ex bacteriologic - Cultura: Culturi necrescute la 48 h

Ex microscopic colorat: Celule epiteliale - relativ crescute, Reactie inflamatorie - absenta, Hematii - absente, Bacili Gram pozitiv(flora doderlein) - rari, Coci gram pozitiv - rari, Cocobacili gram negativ - relativ frecventi, Levuri - nu seobserva, Trichomonas - nu se observa

Ma puteti ajuta cu o interpretare?
Multumesc anticipat!

esti ok.
mergi oricum la medicul care ti'a prescris analiza pentru interpretare in context clinic.

sanatate.

#11 2011-07-25 19:17:20

venusss
Membru
Inregistrat: 2011-07-25

Multumesc tummenupp

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.