|
Nu esti logat.
Analize secretie vaginala#1 2009-05-23 23:34:04
analize secretie vaginalaIn urma unui examen secretie vaginala, am primit urmatoarele rezultate: Epitelii frecvente, bacili gram pozitiv si cocobacili gram negativ. Obs: Frecvente celule superficiale si intermediare etalate, grupate si izolate, frecventi bacili gram pozitivi, forme lungi,medii si scurte, relativ frecventi cocobacili gram negativi. Offline #2 2009-05-24 02:01:36
Re: analize secretie vaginalace simptome mai exact? happy with him...inlove with him... Offline #3 2009-05-24 23:26:57
Re: analize secretie vaginala
O secretie albicioasa, inodora si cateodata mancarimi usoare in zona vulvei, cu o inrosire a acesteia. Offline #4 2009-05-25 09:45:46
sincer as mai merge si la un alt medic Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #5 2009-05-27 20:12:15
Re: analize secretie vaginalaBuna seara! Sunt membru nou pe forum si as dori sa va prezint o problema asemanatoare cu cele discutate pe forum :In urma ultimelor 2 contacte sexuale cu partenerul meu, atat eu cat si el am avut urmatoarele reactii: La penultimul el usturime la urinat, eu identic usturime foarte mare la urinat incat nu am mai avut rabdare sa merg la doctor si am luat ce antibiotic am avut prin casa adica "doxicilina". Dupa ultimul contact sexual, lui i-au aparut imediat pe penis niste bubite rosii care-l mancau, iar eu nu am avut nici o reactie, nici scurgere, nici miros neplacut, nici mancarime, absolut nimic. El a fost la doctor si i-a spus ca are o alergie la o ciuperca (bacterie) numita Gardenella pe care as avea-o eu. I-a dat tratament cu tinidazol si un unguent. Cu ceva timp in urma mi-am facut analizele si nu mi-a iesit ca as fi avut asa ceva, nici nu stiu ce este. El spune ca nu a fost cu altcineva, eu stiu sigur ca nu am fost cu altcineva in afara de el. Ce sa cred? De unde a aparut? Nu-mi explic. Mi-a zis sa merg la doctor si sa iau si eu tratament ca e boala tipic femeiasca. Nu stiu la ce medic sa merg (Ca nume si locatie nu ca specialitate). Imi puteti da un sfat? O parere? Cum apare aceasta gardenella, este aceeasi chestie cu candida?..... Mii de multumiri......!!! Offline Publicitateloading...
#6 2009-05-28 09:47:19
Re: analize secretie vaginalaGardenerella este o dereglare a florei vaginale si poate aparea din mai multe motive. Cele mai frecvente sunt spalatul foarte des in vagin, folosirea diferitelor sapunuri intime, lenjeria neadecvata ... Asa ca nu il mai banui ca a fost cu alta femeie ca e nevinovat. Mergi la medic si fa o analiza de secretie. Nu e nimic grav. Se trateaza realtiv usor. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #7 2009-05-28 20:17:13
Re: analize secretie vaginalaMultumesc Andreea pentru raspuns sper sa se rezolve problema asta, sunt foarte stresata cand apare o problema in zona genitala, gen o iritatie, o mancarime, miros putin schimbat, secretie, etc. Sper ca nu par paranoica, dar am foarte mare grija de sanatate si nici nu am fost pusa in situatia de a merge la doctor prea des, decat analizele obligatorii de la servici si mici probleme de raceala. Probabil din cauza asta intru in panica putin cand apare ceva necunoscut. M-as bucura foarte mult daca Doctoressa mi-ar spune un tratament pentru asta,o sa merg si la doctor pt analize, dar as fi vrut sa stiu daca tinidazolul si fluconazolul sunt bune pentru tratament. Multumesc mult si va doresc o seara plina de bucurii. Offline #8 2009-05-29 08:53:24
Re: analize secretie vaginalaMegan, nici doctoressa nici altcineva de pe acest forum nu iti va recomanda tratament. Singurul care poate face asta este medicul ginecolog in urma unui consul si a unei analize de secretie. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #9 2011-07-25 17:49:43
Re: analize secretie vaginalaBuna, reinviu acest topic cu o nelamurire. Offline #10 2011-07-25 18:09:09
esti ok. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|