homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Probleme grave?

#1 2011-07-27 08:51:45

happygirl_diana
New member
Inregistrat: 2011-03-03

Probleme grave?

Sunt foarte speriata,am o mare problema!Trrec peste buna dimineata si alte alea.....Azi trebuie sa merg la un control ginecologic.mediat spun de ce: pe 15 mi-a venit menstruatia.Exact in ziua respectiva am luat prima pilula.Toate bune si frumoase.Am vazut in urmatoarele zilele ca mereu,pe chilot,ramane o pata maronie dar am zis ca asa se intampla mereu,pana trece de tot menstra.Pana ieri dupa ce am terminat de facut sport:am mers la baie si am gasit o pata mare de sange:|Ca si cand mi-ar fi venit iar ciclul.Si in dimineata asta la fel,am mers la baie si SURPRIZA!!Si ce e si mai surpriza e ca ma doare burta exact ca in perioada aia....Ce e de facut?Astept sa treaca si merg la medic sau merg azi chiar daca am sangerarea asta?Totusi nu se comporta ca o menstruatie,ca nu mereu pateaza....cand fac efort mult si cand ma ridic din pat,dimineata,vad:|Ce ar putea fi?Sunt foarte speriata!
Nu e prea placut sa va scriu aici despre chestii din astea dar nu prea mi s-a intamplat asa ceva,mama e plecata si nu pot sa vb chiar acum cu ea sa ii cer parerea..ramaneti voi,ajutorul meu.

#2 2011-07-27 09:00:42

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

Re: Probleme grave?

E spotting, si e normal in primele 3 luni de anticonceptionale, cu conditia sa nu fie mult (o pata cand-cum e ok), si sa nu fie rosu aprins (tot timpul).

Ultima oara a fost editat de yoyolina (2011-07-27 09:02:04)

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#3 2011-07-27 09:03:19

happygirl_diana
New member

yoyolina a scris:

E spotting, si e normal in primele 3 luni de anticonceptionale, cu conditia sa nu fie mult dpdv cantitativ, si nu rosu aprins (tot timpul).

Pai e cam rosu aprins,destul de mult cantitativ si in plus de-asta nu e prima data cand iau pilule.Iau de 2 ani si vreo 2 luni.Doar ca in mai le-am intrerupt o luna,la sfatul medicului de la planning,cica era cazul de o pauza atunci,si exact cum ma asteptam,in iunie nu am mai avut ciclu menstrual.Abia in iulie a venit,pe 15....
Si am mai avut de 2 ori spotting:-?M-am saturat de asta,ma sperie rau astfel de probleme.Ce sa fac,sa astept sa treaca?Sau sa ma duc si asa la medic?Ce spui?

#4 2011-07-27 09:07:54

yoyolina
Moderator

doctorii si pauzele lor tampite forgetit te dereglezi mult cand faci pauze doar asa, de dragul de a le face, fara un motiv bun (adica vreo boala care sa impuna intreruperea administrarii, dorinta de a avea un bebe).

poate e asa si din cauza ca nu ai avut menstra luna trecuta; eu zic sa nu te ingrijorezi decat daca intervin dureri mari, sau continua sa curga mult pt mai multe zile smile poti merge si la medic, dar nu stiu ce ti-ar putea spune nustiu

#5 2011-07-27 09:09:40

happygirl_diana
New member

yoyolina a scris:

doctorii si pauzele lor tampite forgetit te dereglezi mult cand faci pauze doar asa, de dragul de a le face, fara un motiv bun (adica vreo boala care sa impuna intreruperea administrarii, dorinta de a avea un bebe).

poate e asa si din cauza ca nu ai avut menstra luna trecuta; eu zic sa nu te ingrijorezi decat daca intervin dureri mari, sau continua sa curga mult pt mai multe zile smile poti merge si la medic, dar nu stiu ce ti-ar putea spune nustiu

Intr-adevar,dureri simt,exact ca in perioada in care ar urma sa am menstra....Nu sunt dureri insuportabile dar sunt,e mai degraba disconfort:| Cred ca o sa merg totusi...Uf,si e un el la cabinetul ala....

Publicitate

loading...

#6 2011-07-27 09:14:30

yoyolina
Moderator

Oricum nu se pune problema de consult intern... cel mult o echografie smile

#7 2011-07-27 09:20:10

happygirl_diana
New member

yoyolina a scris:

Oricum nu se pune problema de consult intern... cel mult o echografie smile

Eu stau si ma intreb daca nu o fi vorba de vreo sarcina.....CU toate ca in iulie,acum,a venit mernstra.Ca am inteles ca la unele femei poate aparea si ciclu in primele luni de sarcina:| Eu in perioada in care nu am luat pilulele am avut doar 2 contacte sexuale,protejate,bineinteles,cu prezervativ.Care nu s-a spart.Apoi,cand am vazut ca intarzie ciclul,am hotarat sa nu mai avem contact sexual pana cand nu se regleaza din nou....Sa fi scapat pe undeva,pe la prezervativ,sa se fi intamplat asa ceva?Dar ma gandesc si ca de ejaculat ejaculeaza afara....Cum s-ar putea intampla asta?Ar insemna sa fiu cea mai mare ghinionista:|

#8 2011-07-27 09:21:49

yoyolina
Moderator

Mbaaaa, nu se pune problema de sarcina... problema e ca ai facut pauza aia aiurea, iar acum va mai trece ceva timp pana cand lucrurile vor reveni la normal.

#9 2011-07-27 09:31:16

happygirl_diana
New member

yoyolina a scris:

Mbaaaa, nu se pune problema de sarcina... problema e ca ai facut pauza aia aiurea, iar acum va mai trece ceva timp pana cand lucrurile vor reveni la normal.

Eu am vazut-o pe doctora aia cam nebuna,dar m-am gandit ca fiind medic,stie ea ce spune.Of,si era asa bine,era asa regulat,exemplar:-<
Yoyolina,multumesc mult pentru timpul acordat:-*>big_smile<

#10 2011-07-27 09:39:39

yoyolina
Moderator

N-ai pt ce smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.