|
Nu esti logat.
Intarzie ! de ce?#1 2007-11-29 02:09:46
Intarzie ! de ce?Buna. Iau ac Karisa aproap de un an (11 luni). Luna trecuta am uiat sa iau o pastila era penultima din folie. A doua zi am luat normal ultima pastila. Dupa 2 zile (in perioada de pauza cele 7 zile) am avut contact sexul neproteat dar nu a ejaculat in mine. A venit ciclul normal dupa 3 zile de la ultima pastila. apoi au trecut 4-5 zile pana la urmatorul contact (8 zile dupa pastila uitata), Dupa o luna (cind am luat pastilele in mod normal max 2-3 ore intarzier fara sa uit nici una) i-mi intarzie ciclul! tot timpul in cele 10 luni venea in a treia zi dimineata dupa ultima pastila acuma deja e a patra zi dimineta(daja de 12 ore trebuia sa vina) si nu avenit. Nici oata nu a intarziat atata! Ultima oara a fost editat de ntnclaudia (2007-11-29 02:10:53) Offline #2 2007-11-29 02:12:30
Re: Intarzie ! de ce?din cate am vazut pe forum menstruatia tre sa vin in una din cele 7 zile de pauza, din ce spui tu reiese ca e a 4 zii deci mai are 3 zile sa vina Offline #3 2007-11-29 02:22:27
Re: Intarzie ! de ce?deci claudia...nu ai procedat bine...dupa pastila uitat trebuia sa te protejezi suplimentar 7 pastilute...nu 7 zile...deci mai bine de 2 saptamani de la uitarea pastilei...asteapta acuma sa vezi daca apare sau nu menstra...si daca nu apare pana in ultima zi de pauza fa un test de sarcina... happy with him...inlove with him... Offline #4 2007-11-29 14:38:20
Re: Intarzie ! de ce?a venit astazi . Am uitat sa zic a am luat pastiluta uitata dar cam dupa 14 ore . Dar a venit astazi si pare sa fie normal. Ar fi sanse totusi sa fiu insarcinata? Offline #5 2007-11-29 14:39:12
Re: Intarzie ! de ce?daca e normala nu e sarcina...si mai multa grija pe viitor... happy with him...inlove with him... Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|