|
Nu esti logat.
Alta problema#1 2007-11-27 23:03:37
alta problemascriam acum vreo saptamana ca mi-a aparut o umflatura pe labia superioara, umflatura care mi-a trecut in doua zile. fiindca imi trecuse, am zis ca nu mai tre' sa merg la ginecolog insa de vreo 3 -4 zile simt o durere in dreptul vaginului...de fapt in zona dintre vagin si fesa...si parca m-ar durea si in interiorul vaginului pe partea aia...ajung si la doctor dar pana atunci va rog sa-mi spuneti ce ar putea fi...ce credeti? Should I give up... or... should I just keep chasing pavements...? Offline #2 2007-11-29 14:01:29
Re: alta problemaam fost azi la ginecolog. in sfarsit...mi-a spus ca umflatura aia ar fi fost un por care s-a umflat ptr ca nu mai putea respira. durerea pe care o simt eu in pliul piciorului si inflamarea discreta a zonei se poate sa fie de la ceva traumatism provocat de lovire sau de vreo pereche de pantaloni care m-au strans( nu cred ca e de la asta )...e un traumatism general, asa mi-a spus...ma doare un pic si osul, si fundul si un pic si labia superioara...nu vede alta cauza a durerii...mi-a dat ptr asta sa ma dau cu niste crema nidoflor. si mi-a mai gasit si niste spori de candida la analiza secretiei. pe reteta pe care mi-a dat-o scrie colpita micotica. tratamentul consta in 3 capsule gynozol de 400...sper sa fie bine si sa-mi treaca durerea aia... Should I give up... or... should I just keep chasing pavements...? Offline #3 2007-11-29 14:29:02
Re: alta problemape langa gynozol ia si o pastiluta de flucovim 150... happy with him...inlove with him... Offline #4 2007-11-29 14:34:29
Re: alta problema
. Should I give up... or... should I just keep chasing pavements...? Offline #5 2007-11-29 14:39:53
Re: alta problemacu placere happy with him...inlove with him... Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|