|
Nu esti logat.
Tot spoting:((#1 2007-11-29 14:27:41
tot spoting:((Iau anticonceptionle Yasmin si acum o luna am avut o picatura de sange pe chilot (doar ce facusem vaccinul antigripal) si avand in vedere k a fost foarte putin am trecut cu vederea. Luna aceasta insa se pare k tot la jumatatea foliei am avut iar putin spoting si chiar a doua zi dupa ce intretinusem relatii sexuale cu sotul meu. Chestia asta m-a pus putin pe ganduri, eu zilele acestea oricum am fost putin racita si am luat oscilococcinum si homeovox dar acestea 2 sunt homeopate, e posibil sa fie totusi de la ele? Sau e cazul sa schimb anticonceptionalele mai ales ca le iau de un an jumatate aproape. Ma lamuriti va rog? Offline #2 2007-11-29 14:37:09
Re: tot spoting:((mai stai sa vezi si luna viitoare daca apare...aceste sangerari au aparut de fiecare data dupa contact? happy with him...inlove with him... Offline #3 2007-11-29 14:48:00
Re: tot spoting:((Nu, doar luna aceasta. De fapt am avut contact sambata, si duminica pe zi am avut o secretie albicioasa amestecata cu putin sange. Aseara am avut iar contact sexual dar azi nu am nimic anormal. Fara sange fara nimic. Am facut acum 6 luni si control si eco si in afara de secretie pe care am tratat-o a iesit tot bine. Sa ma mai duc totusi o data? Ce zici? Ultima oara a fost editat de lya06 (2007-11-29 14:49:36) Offline #4 2007-11-29 14:51:49
Re: tot spoting:((ai putea sa te duci, sa nu fie vreo leziune pe col Offline #5 2007-11-29 14:54:23
Re: tot spoting:((dap...la aia m am gandit si eu...daca elimini acea varianta atunci pilulele sunt responsabile... happy with him...inlove with him... Offline Publicitateloading...
#6 2007-11-29 14:57:07
Re: tot spoting:((Ok, o sa-mi fac timp saptamana viitoare. Totusi sper sa nu fie ceva de genul ca mi-ar strica de tot sarbatorile. Oricum sotul meu e "dotat" ca sa zic asa oare conteaza si asta la ranile pe col? Ca m-ai cam pus pe ganduri... Offline #7 2007-11-29 14:58:42
Re: tot spoting:((nu conteaza...altele sunt cauzele aparitiei ranilor... happy with him...inlove with him... Offline #8 2007-11-29 15:05:01
Re: tot spoting:((Bleach cat urasc toate astea. Multumesc mult pt raspunsuri o sa-mi fac programare chiar azi. Dar totusi pana obtin o consultatie, ca sa stau putin linistita, mai am o intrebare: daca iau anticonceptionale de atata timp si nu am facut pana acum niciodata pauza, poate fi de la ele mai sigur? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|