homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Va rog lamuriti-ma

#1 2011-07-27 16:48:29

gabriela cojocariu
New member
Inregistrat: 2011-05-31

va rog lamuriti-ma

Buna ziua. Am si eu niste probleme.
In urma cu aprox 2 luni am mers la ginecolog pt ca aveam mancarimi si scurgeri. M`a diagnosticat cu vaginita, si mi`a descoperit si o rana urata pe col.  Am luat atunci flaggyl, ofloxin, flamexin, ungunet clotrimazol si ovule poligynax. Am mers la alt doctor si m`a diagnosticat cu cervicita cronica, in urma careia am luat tratament cu flucovim, duphaston si ovule macmiror. Ultima data cand am mers la control, doctorita la care am mers prima data mi`a pus diagnosticul de metroanexita, si am luat tinizol, ketoprofen si fluomizin ovule. Papanicolau mi`a iesit 2-3 , ascus favorabil inflamatiei  si mai multe. Mi s`a spus sa repet ultimul tratament timp de 2 luni. Dra nu stiu ce sa fac, am 2 zile de cand am vaginul inflamat, si am usturimi si intepaturi. Nu stiu ce sa mai fac, m`au innebunit cu atatea diagnostice si nu stiu ce sa mai cred, am cheltuit o groaza de bani si m`am saturat. Nu e normal ca la 19 ani sa am atatea probleme.

#2 2011-07-27 19:55:10

x_ynna
Addicted member
Inregistrat: 2009-01-27

Re: va rog lamuriti-ma

E normal sau nu trebuie sa le suporti pe toate. Eu zic sa mai ceri inca o parere, la alt medic. Mult succes!!

O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! grater

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.