|
Nu esti logat.
Probleme cu familia#1 2011-07-28 11:25:46
probleme cu familiaBuna, am o problema mai delicata cu familia mea si nu stiu cum sa procedez, sunt disperata, poate ma sfatuiti un picut. Offline #2 2011-07-28 11:28:12
Re: probleme cu familiaIn locul tau, as face curat doar unde am eu treaba, mi-as spala fafuriile din care mananc eu, mi-as spala hainele mele... nu stiu ce ai putea face... eventual sa faci o sesizare anonima, sa vine careva la voi sa le deschida ochii daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #3 2011-07-28 11:29:02
Re: probleme cu familiaAsa a fost dintotdeauna sau de curand se intampla asta? Primul pas ar fi sa vorbesti cu ei, sa le spui ca te deranjeaza asta. Nici macar mama ta nu te intelege? Offline #4 2011-07-28 11:30:32
Re: probleme cu familiaimi pare rau pentru tine,dar daca situatia atsa dureaza de multi ani ,nu vad ce ai putea sa faci acum.cum a zis si yoyo,spala farfuriile tale,curata camera ta si pe ei ii lasi in pace. Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #5 2011-07-28 11:31:38
Re: probleme cu familiaEu cred ca s-au obisnuit sa aiba menajera si greu le va fi sa se dezvete. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline Publicitateloading...
#6 2011-07-28 11:32:32
Re: probleme cu familiaAm tot vorbit. Nu o intereseaza nici pe mama. imi spune sa faca cine vrea, ea e obosita..si eu lucrez, am un salariu foarte mic, minim pe economie, nu imi permit sa inoiesc mobila, geamurile, covoare.. si daca as face asta probabil in 6 luni s-ar distruge.De cand eram mica a fost mai.. deranj, dar nu asa, de vreo 10 ani e asa. Ultima oara a fost editat de fara_nume (2011-07-28 11:42:24) Offline #7 2011-07-28 11:53:01
Re: probleme cu familiaDeci te inteleg perfect!!! Bine la mine nu e chiar asa mare haosul, dar totusi nici unul nu strange in urma sa. Daca spal rufe, nu le intinde nimeni pe sarma, pot sa stea acolo sa se acreasca ca nu-i bai. Daca nu duc gunoiul o saptamana, apoi in dulapul de gunoi e galeata plina ochi, plin cu sticle de suc goale si pe langa probabil inca un sac legat la gura. La fel ca si tine, ajung acasa uneori si ma iau durerea de cap si plansu cand vad pe masa din balcon cani de cafea murdare si scurmiera plina ochi, chiuveta plina cu vase, oase pe jos imprastiate de caine, firmituri chiar si in sufragerie.. of of of!! Si la mine vin des prieteni, asa ca nu se aplica treaba cu faci numai in camera ta... Bine, nu e mereu jeg, cat dezordine cat cuprinde si lipsa unor lucruri esentiale. Failure teaches Success! Offline #8 2011-07-28 11:53:46
Re: probleme cu familiafara_nume, una e sa ai mobila noua sau un interior modern si cu totul altceva e sa fie curat. mie nu mi se pare deloc important faptul ca mobila e veche sau covoarele sunt uzate, trist e faptul ca e mizerie. inteleg ca bani de renovare nu aveti, ce nu inteleg e cum de mama ta nu ia atitudine in problema asta a curateniei. sunt convinsa ca e obosita si ca munceste mult, in tara asta insa multe femei muncesc enorm, n-au ajutor din partea sotilor sau copiilor si tot nu lasa casa vraiste. "I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison Offline #9 2011-07-28 12:01:54
Re: probleme cu familiamultumesc pentru raspunsuri.. o sa incerc sa mai vorbesc cu ei, cand nu mai pot, imi iau geanta in spate si plec unde vad cu ochii. Offline #10 2011-07-28 12:13:07
Re: probleme cu familiaMai fetelor,degeaba isi spala ea farfuria ei si isi curata camera ei. Ca isi curata farfuria,si cand vrea sa manance e haos total la bucatarie,sau cand trece prin sufragerie e aceasi drama. Nu-i asta solutia. Solutia e sa vorbeasca cu ei,sa le explice pe intelesul lor,eventual sa plece de acasa o perioada sa vada si ei cat le convine cand nu pot gasi o cana curata sau nu mai au haine de schimb. Offline #11 2011-07-28 14:36:51
Re: probleme cu familiaurat si subscriu la ce au zis fetele....trebuie avuta o discutie serioasa pentru ca pana la urma tu nu o sa locuiesti in casa aia pentru totdeuna si ei vor ramane acolo ...sunt parintii tai si pana la urma iti este greu sa stii ca ii lasi asa, in situatia asta .....trebuie treziti putin la realitate! pentru a spala vasele si a da cu matura prin casa macar 2 ori pe sapt nu este asa o greutate! trebuie doar vointa! viata e roz si roz e lumea toata! can a woman make you a millionaire ..yes, but only if you are a billionaire Offline #12 2011-07-28 15:37:49
Re: probleme cu familia
subscriu Iarta-ti dusmanii, dar niciodata nu uita numele lor ! Offline #13 2011-07-28 20:52:54
Re: probleme cu familiaeu sunt pe dos de restul lumii si dorinta mea de autoconservare mi-ar spune sa fug cat vad cu ochii. Stiu ca e usor de zis si greu de facut, dar in situatii din astea trebuie sa te gandesti in primul rand la tine. Zici ca acum nu poti sa te muti singura, dar gandeste-te la asta ca un plan de viitor pentru ca nu poti sa traiesti tot timpul frecand dupa altii carora nu le pasa. Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #14 2011-07-29 13:44:20
Re: probleme cu familiaDe acord cu kathrynn. O discutie cu ei pe tema asta mi se pare frectie la picior de lemn. Daca problema persista de atata timp, ma gandesc ca ea a tot vorbit cu ei in toate modurile... Si pe mine ma mai enerveaza ai mei cu anumite lucruri legate de ordine si curatenie, dar imi dau seama ca sunt mici probleme. Oricum o inteleg, e greu sa traiesti asa. Dar ma gandesc ca la un moment dat o sa ai o relatie mai serioasa si atunci o sa te poti muta cu prietenul tau. Si o sa lasi in spate tot stresul. Ultima oara a fost editat de Toriana (2011-07-29 13:45:07) Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu. Mi-ai spus ca ma iubesti, iar prin fapte mi-ai dovedit cat de putin. Offline #15 2011-07-29 19:03:45
Re: probleme cu familia
sorry ca nu vin cu nici o solutie, insa m-a intristat tare problema ta "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|