|
Nu esti logat.
Sex anal,oral sau normal-2#20 2008-05-04 13:35:27
Re: Sex anal,oral sau normalPana acum vreo luna de zile as fi zis un categoric NU la sexul anal...de altfel iubitul meu imi tot propusese asta si raspunsul meu era negativ. Intre timp am schimbat partenerii si cu noul meu iubit s-a intamplat foarte natural. Pur si simplu am facut-o, nu a durut deloc, nu am avut nevoie de lubrifianti pentru ca eram muuult prea excitati amandoi si a decurs totul ca si cum o mai facuseram de zeci de ori. A fost foarte fain, ne-am simtit foarte bine amandoi. Sigur ca acum nu vom face din asta o practica uzuala dar e asa "spicy" ca merita incercat.... Enjoying every aspect of life... Offline #21 2008-05-04 16:57:41
Re: Sex anal,oral sau normalsincera sa fiu nu-s nici curioasa sa vad cum ar fi, pur si simplu mi se pare dezgustator. am o prietena care mi-a povestit k niste prieteni de ai ei au facut-o si au avut o surpriza neplacuta la sfarsit cand a scos-o baiatul, si nu a fost placut nici pt fata nici pt el. deci mai bine raman la sexul normal Nimeni nu merita lacrimile tale, iar acela care le merita sigur nu te va face sa plangi Offline #22 2011-07-16 02:40:09
Re: Sex anal,oral sau normalDEZGUSTATOR de-adreptul , anusul nu a fost proiectat de natura pentru sex ! Offline #23 2011-07-22 10:36:43
Re: Sex anal,oral sau normalSexul anal este placut daca este facut cum trebuie , asta e parerea mea sincera. Offline #24 2011-07-22 20:29:06
Re: Sex anal,oral sau normalnu stiu fetelor cum reusiti dar asta ma sperie cel mai tare cand vine vorba de sex Offline Publicitateloading...
#25 2011-07-22 21:33:15
Re: Sex anal,oral sau normal
de asemenea nici gura nu a fost proiectata, cum spui tu, pentru sex oral ci pentru a manca. A, ca oamenii o folosesc si pentru asta... alta treaba. Offline #26 2011-07-30 15:47:27
Re: Sex anal,oral sau normalsubiectul acesta il dezbat si eu in mintea mea mai nou. am un iubit, ne intelegem foarte bine, ne simtim foarte bine si mi-a propus doar sa incercam si anal......nu am incercat niciodata, as incerca pt ca sunt deschisa la orice e nou si poate sa ne faca bine si sa ne simtim si mai bine impreuna, dar am o retinere.....si as vrea sa scap de ea, dar nu vrea ea sa ma lase Offline #27 2011-07-30 15:57:29
Re: Sex anal,oral sau normalRetinerea ta fiind? Do the world a favor, stay like this forever. Offline #28 2011-07-30 16:23:33
Re: Sex anal,oral sau normalpoate mai mult teama ca nu o sa-mi faca placere, desi in timpul contactului se mai joaca iubitul meu cu degetul si e chiar bine de multe ori ma stimuleaza, dar sunt si momente in care nu vreau sa simt nici macar degetu Offline #29 2011-07-30 16:48:04
Re: Sex anal,oral sau normalgrija mare cu tipul ala de sex, se pot lua o gramada de microbi... mai documentati-va inainte sa va apucati de anale Success is simple. Do what's right, the right way, at the right time. Offline #30 2011-07-30 16:54:22
Re: Sex anal,oral sau normalgrija avem, nu ma grabeste, a zis ca e alegerea mea pana la urma daca vreau sau nu Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|