|
Nu esti logat.
Barbatii, un rau necesar!-3#39 2011-07-30 22:53:21
Re: Barbatii, un rau necesar!
poate fi asa.da' ma enerveaza faptul ca nu-mi zice,nu vorbeste cu mine.asa aud si eu ceva din gura lui,ceva concret sa stiu una si buna,sa stiu ce simte... Offline #40 2011-07-30 23:08:21
Re: Barbatii, un rau necesar!adriana20crazy, au dreptate fetele... Offline #41 2011-07-31 09:00:06
Re: Barbatii, un rau necesar!Draga mea, in viata asta fiecare are cam ce-i trebuie. Daca tu nu esti capabila sa pui punct unei relatii cu un om care nu te iubeste, nu te respecta, daca tu nu dai 2 bani pe tine, si nu vrei sa schimbi situatia in care te aflii este pentru ca tu ai ales asa si nimeni nu poate sa te ajute cu nimic. „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #42 2011-07-31 11:36:29Re: Barbatii, un rau necesar!Cateodata nu mai trebuie sa mai si auzi din gura lui un lucru cand faptele vorbesc de la sine. Si daca ti-ar spune ca te iubeste, dar s-ar comporta la fel, te-ai increde mai mult in vorbe sau in fapte? Probabil ii e mai comod deocamdata sa te tina asa, calduta, ca doar n-are ce pierde... si daca te invata sa nici nu-l "bati la cap si sa-l stresezi" poate sa faca ce vrea el si cu cine vrea el si eventual mai trece si pe la tine din cand in cand... inca o data iti spun, mai gandeste-te cum vrei sa arate viata ta! Offline #43 2011-07-31 21:32:19
Re: Barbatii, un rau necesar!adriana20crazy....Barbatii, un rau necesar ? "Oamenii cunosc preţul fiecărui lucru, dar valoarea nici unuia." Offline Publicitateloading...
#44 2011-07-31 22:40:09
Re: Barbatii, un rau necesar!cand o sa gandeasca si el altfel,atunci imi schimb si eu parerea Offline #45 2011-07-31 23:51:01
Re: Barbatii, un rau necesar!Exista barbati care considera femeile plinute sexy. Te simti bine in pielea ta ? daca da, atunci fruntea sus, daca nu fa ceva in privinta kg, dar nu pt el sau ei, pt tine.Daca tu te vezi frumoasa si ai incredere in tine, si ceilalti te vad la fel. Cu faza ca nu te pupa, nu te tine de mana, am trecut si eu printr-o perioada dinasta (posibil sa aiba si ei probleme, depresii), care s-a rezolvat dupa cateva discutii, dar daca asa a fost de la inceput .. vorbeste cu el. La faza cu umilitul .. asa ceva nu se poate, ce drept are el sa te injure, are 3 perechi de 00 , sau ce are in plus.Daca acum la 21 ani va injurati si va umiliti, daca ramaneti impreuna, la 40 ani ce o sa faceti, ce respect va mai fi? Nu te lasa dominata psihic, e si asta un alt fel de abuz. Fi tare, pt tine! Exista doua moduri de a-ti trai viata:ca si cum nu ar exista miracole sau ca si cum totul ar fi un miracol.(albert einstein) Offline #46 2011-07-31 23:55:55
Re: Barbatii, un rau necesar!
la inceput nu ma tinea de mana,nu ma saruta.... Offline #47 2011-08-01 00:00:28
Re: Barbatii, un rau necesar!Si eu sunt plinuta, iti zic din proprie experienta, nu intotdeauna barbatii se uita dupa 90-60-90, barbatii se mai atrag si prin atitudine ai incredere in tine, esti tanara, ai vreme .. cacalu (scuze de expresie). Exista doua moduri de a-ti trai viata:ca si cum nu ar exista miracole sau ca si cum totul ar fi un miracol.(albert einstein) Offline #48 2011-08-01 00:48:06
Re: Barbatii, un rau necesar!uita-te la Drop Dead Diva si o sa intelegi ca nu conteaza cum arati atat timp cat ai ceva in cap "Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson Offline #49 2011-08-01 08:32:25
Re: Barbatii, un rau necesar!adriana iubeste-ma cand merit mai putin pentru ca atunci am nevoie de tine cel mai mult Wiliam Shakespeare: "Cand dragostea vorbeste,vocile tuturor zeilor par a fi adormite in armonia Raiului" Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|