homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Barbatii, un rau necesar!-3

#39 2011-07-30 22:53:21

adriana20crazy
New member
De la: Terni,Italia
Inregistrat: 2011-05-26

Re: Barbatii, un rau necesar!

LadyPink a scris:

Eu cred ca el s-a prins de complexele tale si exploateaza incapacitatea ta de a te desparti de el pentru ca te gandesti ca nu mai poate exista niciun barbat pe planeta asta care sa te placa. Si d-asta isi permite multe ca doar n-o sa-i spui tu pa, cine ti-o mai acorda tie privilegiul de a fi cu tine cand esti ... plinuta?? Cred ca e o bataie de joc la care tu aderi din cauza complexelor. Mai gandeste-te cum vrei sa arate viata ta!

poate fi asa.da' ma enerveaza faptul ca nu-mi zice,nu vorbeste cu mine.asa aud si eu ceva din gura lui,ceva concret neutral sa stiu una si buna,sa stiu ce simte...

#40 2011-07-30 23:08:21

iris2
Full member
Inregistrat: 2009-05-08

adriana20crazy, au dreptate fetele...
a fi plinuta nu este un defect pt nici un baiat care te iubeste... uita-te si dupa alti baieti...
Te rog frumos, fii draguta si pune spatiu dupa punct si dupa virgula, caci te citesc foarte greu!!

#41 2011-07-31 09:00:06

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

Draga mea, in viata asta fiecare are cam ce-i trebuie. Daca tu nu esti capabila sa pui punct unei relatii cu un om care nu te iubeste, nu te respecta, daca tu nu dai 2 bani pe tine, si nu vrei sa schimbi situatia in care te aflii este pentru ca tu ai ales asa si nimeni nu poate sa te ajute cu nimic.
Tu suferi de anumite complexe, tu nu te accepti pe tine asa cum esti, tu nu te iubesti, si cei din jur se prind repede de chestiile astea si incearca sa profite.
Nu le mai permite!
Numai tu poti sa faci schimbari in viata ta! Numai tu poti pune punct acestei relatii.

Si sa-ti mai spun ceva, chiar daca ai cateva kg in plus, daca tu te respecti si te accepti asa cum esti, si  cei din jur vor incepe sa te respecte, atunci vei gasii si persoana care sa te accepte asa cum esti, sa te iubeasca asa cum esti, pentru ca el nu face toate astea, chiar daca tu crezi altceva.

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#42 2011-07-31 11:36:29

LadyPink
Platinum member
De la: el din brate
Inregistrat: 2008-12-20
Site

Cateodata nu mai trebuie sa mai si auzi din gura lui un lucru cand faptele vorbesc de la sine. Si daca ti-ar spune ca te iubeste, dar s-ar comporta la fel, te-ai increde mai mult in vorbe sau in fapte? Probabil ii e mai comod deocamdata sa te tina asa, calduta, ca doar n-are ce pierde... si daca te invata sa nici nu-l "bati la cap si sa-l stresezi" poate sa faca ce vrea el si cu cine vrea el si eventual mai trece si pe la tine din cand in cand... inca o data iti spun, mai gandeste-te cum vrei sa arate viata ta!

#43 2011-07-31 21:32:19

next_
New member
Inregistrat: 2011-06-23

adriana20crazy....Barbatii, un rau necesar ?
nu am sa-mi cer scuze , dar pentru a face aceasta afirmatie cred ca ti-ar trebui mai mult de 21 de ani cat spui tu ca ai .

cu timpul vei vedea ca viata inseamna 2, el si ea, nu ea si "raul necesar".
wink

"Oamenii cunosc preţul fiecărui lucru, dar valoarea nici unuia."

Publicitate

loading...

#44 2011-07-31 22:40:09

adriana20crazy
New member

cand o sa gandeasca si el altfel,atunci imi schimb si eu parerea wink

#45 2011-07-31 23:51:01

suzanaj
Sr. member
Inregistrat: 2010-04-22

Exista barbati care considera femeile plinute sexy. Te simti bine in pielea ta ? daca da, atunci fruntea sus, daca nu fa ceva in privinta kg, dar nu pt el sau ei, pt tine.Daca tu te vezi frumoasa si ai incredere in tine, si ceilalti te vad la fel. Cu faza ca nu te pupa, nu te tine de mana, am trecut si eu printr-o perioada dinasta (posibil sa aiba si ei probleme, depresii), care s-a rezolvat dupa cateva discutii, dar daca asa a fost de la inceput .. vorbeste cu el. La faza cu umilitul .. asa ceva nu se poate, ce drept are el sa te injure, are 3 perechi de 00 , sau ce are in plus.Daca acum la 21 ani va injurati si va umiliti, daca ramaneti impreuna, la 40 ani ce o sa faceti, ce respect va mai fi? Nu te lasa dominata psihic, e si asta un alt fel de abuz. Fi tare, pt tine!

Exista doua moduri de a-ti trai viata:ca si cum nu ar exista miracole sau ca si cum totul ar fi un miracol.(albert einstein)

#46 2011-07-31 23:55:55

adriana20crazy
New member

suzanaj a scris:

Exista barbati care considera femeile plinute sexy. Te simti bine in pielea ta ? daca da, atunci fruntea sus, daca nu fa ceva in privinta kg, dar nu pt el sau ei, pt tine.Daca tu te vezi frumoasa si ai incredere in tine, si ceilalti te vad la fel. Cu faza ca nu te pupa, nu te tine de mana, am trecut si eu printr-o perioada dinasta (posibil sa aiba si ei probleme, depresii), care s-a rezolvat dupa cateva discutii, dar daca asa a fost de la inceput .. vorbeste cu el. La faza cu umilitul .. asa ceva nu se poate, ce drept are el sa te injure, are 3 perechi de 00 , sau ce are in plus.Daca acum la 21 ani va injurati si va umiliti, daca ramaneti impreuna, la 40 ani ce o sa faceti, ce respect va mai fi? Nu te lasa dominata psihic, e si asta un alt fel de abuz. Fi tare, pt tine!

la inceput nu ma tinea de mana,nu ma saruta....

#47 2011-08-01 00:00:28

suzanaj
Sr. member
Inregistrat: 2010-04-22

Si eu sunt plinuta, iti zic din proprie experienta, nu intotdeauna barbatii se uita dupa 90-60-90, barbatii se mai atrag si prin atitudine wink ai incredere in tine, esti tanara, ai vreme .. cacalu (scuze de expresie).

Exista doua moduri de a-ti trai viata:ca si cum nu ar exista miracole sau ca si cum totul ar fi un miracol.(albert einstein)

#48 2011-08-01 00:48:06

QueenOfRoses
Moderator
De la: Where the wild roses grow.
Inregistrat: 2009-08-21

uita-te la Drop Dead Diva tummenupp si o sa intelegi ca nu conteaza cum arati atat timp cat ai ceva in cap

"Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson

#49 2011-08-01 08:32:25

jackal
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2010-03-15

adriana

eu am 2 ani si 4 luni cu iubita mea de cand suntem IMPREUNA , dar in acest timp nu ne-am injurat ,nu ne-am jignit si intotdeauna ne-am sustinut unul pe celalalt indiferent de situatie.
Parintii mei nu au acceptat-o pe iubi si eu am ales-o pe ea in dauna familiei pentru ca o iubesc , o respect , o fac sa se simta femeie prin respectul,iubirea si recunostinta pe care i le arat.

Parerea mea legata de situatia ta este simpla : PLEACA SI LASA-L !!!NU TE MERITA.Chiar daca tu esti mai plinuta , el ar trebuii sa te sustina si sa fie langa tine mai ales ca  ( probabil ) stie ca  esti usor complexata de kg in plus.

Sunt barbati care isi doresc doar femei plinute si nu femei slabe.
Decizia este doar a ta,dar gandeste-te foarte bine ce faci in continuare ! Bafta !

iubeste-ma cand merit mai putin pentru ca atunci am nevoie de tine cel mai mult
Wiliam Shakespeare: "Cand dragostea vorbeste,vocile tuturor zeilor par a fi adormite in armonia Raiului"

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.