|
Nu esti logat.
Problema urgenta#1 2007-11-29 20:48:01
problema urgentaiau pilule de aprox 8 luni.sapt trecuta,in perioada de pauza dintre folii am facut un tratament cu antibiotic(rovamicina).sambata seara am luat ultima pastila de antibiotic si tot in aceeasi seara am inceput o folie noua de pilule.stiu k 7 zile ar trebui sa folosesc protectie suplimentara dar joi sa rupt prezervativul.ce ar trebui sa fac? Offline #2 2007-11-29 21:08:56Re: problema urgentaparerea mea este sa te linistesti deoarece daca spui ca ai luat prima pilula de pe noua folie sambata iar joi a fost incidentul,(adica azi,nu?) eu nu as lua postinor sau ceva de genu deoarece te deregleaza..si luai pastilute de ceva zile..dar hai sa mai asteptam pareri.. Offline #3 2007-11-30 00:14:13
Re: problema urgentadaca ai facut tratamentul doar pe perioada pauzei atunci nu e nici un risc. Acum nu stiu in ce masura putea sa afecteze protectia o singura doza de antibiotic si aceea luata inainte de a lua prima pilula. Cat timp a trecut intre cele 2 pastile? "Şi chiar dacă mă vei mai iubi Peste crivăţul iernii ce vine, Fără braţe, cu ochii pustii N-am să am ce întinde spre tine..." (Adrian Paunescu - Copaci fara padure) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|