|
Nu esti logat.
Dureri la sani#1 2009-10-12 16:54:03
Dureri la saniBuna ziua!Am 31 de ani,nu am copii,in trecut am urmat anumite tratamente,acum n-am mai facut,m-am operat pt desfundarea trompelor,am avut in 2005 o extrauterina,si de ceva vreme am niste dureri,nu stiu daca sunt dure,e ceva jenant ,ca o intepatura lunga care pleaca de la baza sanilor pana la mamelon.Pana nu apas cu mana nu trece."Durerea" apare pe partea laterala a sanilor,ca o raza.Ce sfat imi dati,ce credeti ca am?Din ceea ce am citit ar fi dereglari hormonale,nu stiu sigur. Offline #2 2009-10-12 16:55:41
Re: Dureri la saniMergi la un control ginecologic, medicul o sa-ti dea trimitere pentru analize si o sa-ti spuna in ce zile se fac, si ar trebui sa faci si o ecografie mamara, ca sa fii sigura ca e totul ok. Offline #3 2011-08-03 18:55:05
Re: Dureri la sanithanks for nothing Ultima oara a fost editat de jeannie (2011-08-05 17:13:00) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|