|
Nu esti logat.
Probleme cu ovulele#1 2011-08-03 11:58:11
Probleme cu ovuleleBuna! Am candidoza si medicul mi-a prescris ovule gynozol si crema clotrimazol. Precizez ca e o suprainfectie. Am luat deja al doilea ovul si timp de o ora dupa ce le iau am o senzatie de mancarime si arsura, dupa aia imi trece si ma simt bine, dar nu stiu de ce am senzatia asta la inceput. Ma puteti ajuta, va roog? Offline #2 2011-08-03 23:28:32
Re: Probleme cu ovuleleE posibil ca mucoasa vaginului sa fie iritata si la aplicarea "medicamentului" sa ai acea senzatie. Nu cred ca e nimic grav si nu cred ca ai motive sa renunti la tratament deoarece aceste simptome nu persista. Daca simptomele apar si vezi ca dispar mai greu decat acum mergi la medic. Mult succes!! O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #3 2011-08-04 08:42:40
Re: Probleme cu ovuleleCiteste prospectul ovulelor...acolo trebuie sa fie mentionate reactiile adverse. Nimic nu este intamplator, totul se petrece cu un scop! Dumnezeu este in toate si peste tot! Offline #4 2011-08-04 18:46:46
Re: Probleme cu ovuleledoamne ce m-am speriat ca a intrat cineva pe contul meu de pe forum si deschide topicuri Seamana nick-urile noastre si din neatentie... Ultima oara a fost editat de Chamomile (2011-08-04 18:47:19) "Sex relieves tension - love causes it." ~Woody Allen Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|