|
Nu esti logat.
Pt bronz frumos-6#96 2010-06-13 13:49:11
Re: pt bronz frumosfetelor anul asta e de belea cu soarele...e mult mai puternic...aveti mare grija...eu am stat acum 2 zile cu protectie cateva ore si ink ma mai ustura pielea in conditiile in care nu cred ca am mai avut probleme de genul asta vreodata Offline #97 2010-06-13 14:45:07
Re: pt bronz frumoseu am stat 2 ore jumate de la 16 la 18:30 si nu am avut nimic. s-a prins soarele de mine, cu crema de protectie 15 m-am dat doar pe partea din fata si cu ulei de masline, iar pe spate doar cu un ulei pt accelerarea bronzatului. abia astept sa mai merg si chiar sunt fericita ca nu m-a usturat sau ceva. Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer Offline #98 2011-06-01 14:39:58
Re: pt bronz frumosstiti daca spray`ul pt accelerarea bronzului de la garnier este bun? •Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! • Offline #99 2011-06-01 15:01:14
Re: pt bronz frumosbaby, e ok Offline #100 2011-08-04 16:04:00
Re: pt bronz frumosfetele, am fost acum o luna la mare si d ieri mi se duce pielea pe picioare rau d tot. ieri m-am dat cu crema dar degeaba... azi m-am spalat cu un burete aspru crezand k indepartez pielea aia moarta dar acum se exfoliaza toata, am facut mai rau... cum fac sa scap d ea...?k nu pot iesi cu picioarele astea din casa. si pacat sa port pantaloni lungi pe o vreme asa frumoasa. help pls Te sun sa iti spun k ai uitat parfumul tau in pat Si-ncerc sa il imbrac, sa ii tina sufletului de cald... Offline Publicitateloading...
#101 2011-08-04 16:18:11
Re: pt bronz frumosn-ai ce face ca nici n-o poti lipi la loc si nici nu poti iesi din ea ca serpii "I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison Offline #102 2011-08-04 16:57:50
Re: pt bronz frumossi oare cat ma tine treaba asta? ma gandeam sa folosesc un scrub, dar cred k accentuez situatia k in cazul buretelui... Te sun sa iti spun k ai uitat parfumul tau in pat Si-ncerc sa il imbrac, sa ii tina sufletului de cald... Offline #103 2011-08-04 18:07:56
Re: pt bronz frumosSi eu am patit-o vara asta Foloseste scrub-ul pt ca asa nu mai prelungesti situatia, ca ea oricum o sa se exfolieze si daca a inceput n-o sa se opreasca subit decat pana atuncic and se duce toata. Grabeste-i "decojirea" su un scrub si da-te cu crem dupa daca vrei sa porti o fusta si un timp n-o sa se vada cojitele de piele. La mine au ramas si gauri albe am fost dupa sa ma bronzez iar... Ultima oara a fost editat de Chamomile (2011-08-04 18:08:24) "Sex relieves tension - love causes it." ~Woody Allen Offline #104 2011-08-04 18:11:45
Re: pt bronz frumosAle, probabil o sa tina cam o saptamana. Si eu ma cojesc dupa ce ma bronzez, si raman o culoare mai ciudata pe dedesubt, dar nu ramane asa mult timp. Incearca sa te dai cu ulei de masline si multa crema hidratanta. Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #105 2011-08-05 12:56:06
Re: pt bronz frumosla mine nu sunt pete sau o culoare nashpa dedesubt... am lasat asa si nu se mai cunoaste asa tare. ms fetele Te sun sa iti spun k ai uitat parfumul tau in pat Si-ncerc sa il imbrac, sa ii tina sufletului de cald... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|