|
Nu esti logat.
Oale cu presiune-2#20 2008-05-27 22:35:25
Re: oale cu presiuneeu mai bine gatesc in oale normale decat sa ma trezesc ca iau capace-n cap. Auzi ma sa ma bata oala........ Ultima oara a fost editat de baciu (2008-05-27 22:36:25) Unde dragoste nu e, nimic nu e. Offline #21 2008-05-27 22:54:20
Re: oale cu presiuneai grija ca am mai auzit si eu de patanii cu oale sub presiune care au explodat...daca e oala de firma, teoretic e safe....dar daca e un no name....mai bine te lasi....eu am lucrat la o firma care distribuia la un moment dat astfel de oale...dar de calitate...si aveau o gramada de instructiuni si precautiuni....ca gen de oala, asta cu presiune e super, se face mancarea foarte repede...am incercat-o si la noi la firma....insa na, better safe than sorry... "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #22 2008-05-27 23:30:11
Re: oale cu presiunece probleme existentiale au unii... "Eu nu sunt altceva decât o pată de sânge care vorbeşte." Nichita Stanescu Offline #23 2008-05-27 23:36:48
Re: oale cu presiune
#24 2008-05-28 02:39:21
Offline Publicitateloading...
#25 2008-05-28 08:54:18
Re: oale cu presiunedeci la oala de presiune oricum ar fi focul trebuie sa fie la mic...la supapa nu cred sa fie prblema ca ai mesterit-o tu atata timp cat elibereaza aburul inseamna ca e ok...principalul este sa fie ermetic inchisa...eu uneori ridic singura supapa aia sa eliberez aburul cand vad ca nu se mai ridica singura odata...daca doresti sa vezi daca s-a fiert ce ai tu acolo, dupa ce s-a eliberat aburul si nu inainte o iei de toarte (sau torti?) cu niste manusi de bucatarie si o pui in chiuveta si lasi sa curga apa rece peste oala...dar pe toate partile...eu umplu o cana mare cu apa rece si o ud eu pril locurile pe unde nu ajunge jetul de la robinet...dupa 2-3 minute de stat sub apa rece o deschizi fara nici o problema...la inceput si eu muream de frica langa ea...dar apa rece o rezolva ...insa trebuie sa ai foarte mare grija cand o iei de pe foc caci daca nu s-a eliberat aburul si tasneste jetul de abur cand o iei in mana e posibil sa te oparesti de la el...in rest este foarte buna ca gatesti imediat......ce tot radeti asa?...mi-as fi dorit sa am un topic numai pt o oala cand am inceput eu sa gatesc cu ea si tremuram de frica si nu stateam in bucatarie...e mai existentiala problema asta decat cele ale acelor emo sau cum or mai fi...unii oameni mai si "gateste" ca sa traiasca si sunt de mult plecati de la mama de acasa... Ultima oara a fost editat de micanarcisa (2008-05-28 08:55:18) N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #26 2008-05-28 13:02:11
Re: oale cu presiuneEu zic ca mai bine mancam salate! E mai sanatos si fara abureli! Offline #27 2008-05-28 13:05:01
este existentiala...pentru ca stiu un caz real in care a explodat asa o oala...si o persoana s-a oparit, bine ca n-a fost mai grav, desi ar putea fi... "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #28 2008-05-28 13:47:06
Offline #29 2008-05-28 13:52:41
Re: oale cu presiunepai da mai e mai sanatos dar nu numai salata ca te trezesti cu niste anemii si niste carente de toate celea de nu stii ce-i cu tine...mancarea pregatita cu drag e si buna si sanatoasa si nici nu ingrasa N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #31 2008-05-28 13:54:14
Re: oale cu presiunece nu intelegi skumpisico? N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #32 2008-05-28 14:01:21
Re: oale cu presiuneO fi explodat oala si a ramas Offline #33 2008-05-28 15:35:28
Re: oale cu presiuneMai bine gatim la aburi (apropos de abureli ), oricum cat mai putin fiert ca nu mai ramane nimic din vitamine si alte chestii bune din ce gatim noi acolo. Eu asa fac. Offline #34 2011-08-05 14:12:14
Re: oale cu presiunema gandesc ca n-avea rost sa mai deschid alt topic, asa ca scriu aici Keep away from people who try to belittle your ambitions. Small people always do that, but the really great make you feel that you, too, can become great. Offline #35 2011-08-05 15:00:38
Re: oale cu presiuneai de capu' meu, cum sa dai 6 milioane pe 4 oale? Ultima oara a fost editat de yoyolina (2011-08-05 15:03:39) daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #36 2011-08-05 15:07:57
Re: oale cu presiuneam gasit setul si mai ieftin, aici: http://www.iqmag.ro/Oale/Berndes/mare-s … HEZ390041/ Keep away from people who try to belittle your ambitions. Small people always do that, but the really great make you feel that you, too, can become great. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|