|
Nu esti logat.
Aveti idee?#1 2007-11-30 19:35:29
Aveti idee?Idm-ul o fi deschis maine..k e 1 decembrie...vreau sa ma duc la un shopping dar nu as vrea sa bat drumul degeaba Poor is the man whose pleasure depends on another Offline #2 2007-11-30 19:37:24
Re: Aveti idee?am fost eu azi in idm , dar nu scria nimic pe acolo ca maine va fi inchis Fiecare zi e un nou inceput !!! Nu te iubesc pentru ceea ce esti, ci pentru ceea ce sunt atunci cand sunt cu tine Offline #3 2007-11-30 19:50:34
Re: Aveti idee?nu cred ca vor fi inchise magazinele, se gandesc ca iese loomea din casa deci fac vanzare eu asa zic si cred ca am si dreptate "Cel mai sigur drum catre iad este cel progresiv,cu povarnisuri dulci,pardosite molatic,fara cotituri neasteptate ,fara jaloane ,fara indicatoare." Offline #4 2007-11-30 19:56:59
Re: Aveti idee?sper sa ai dreptate..dar ma gandeam k e totusi ziua nationala... bine,presupun k idm-ul e privat deci sper sa fie oki Poor is the man whose pleasure depends on another Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|