homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sangerari ale anusuluiu

#1 2008-06-24 01:05:58

mihaela c.
Membru
Inregistrat: 2008-06-24

sangerari ale anusuluiu

buna ziua...as dorii sa ma ajute cineva cu un sfat intr-o pb. de cateva luni sotul meu sangereaza pe fund, mereu isi pata lenjeria...la inceput era sfios si nu a vrut sa ma lase sa ma uit, documentandu-ma, am ajuns la concluzia ca ar avea hemoroizi sau o fisura anala...nu a vrut sa mearga la doctor de jena, iar pana la urma l-am convins sa ma lase sa ma uit...spre surprinderea mea, nu avea nimic din ce citisem eu acolo...putin mai sus de anus(spre partea din spate) avea o mica gaurica cat un vartf de ac, iar pe acolo sangera (deci nu sangera pe anus), iar mai sus de asta are o gropita cat capaul unui betisor de ureche, care nu sangereaza nu e dureroasa, e inchisa....insa gaurica cea de un varf de ac acu s/a facut mai mare si e un pic albastra, pare a fi un mic hematom, nedureroasa....daca stie cineva cam ce ar putea fi, va rog sa ma lamuriti si pe mine ca sunt foarte ingrijorata si nu-l pot convinge sa mearga la medic...va rog sa ma ajutati cu un sfat...va multumesc.

#2 2008-06-24 01:12:30

Chocolate22
Insomniac member
De la: cer pana la pamant
Inregistrat: 2007-11-28

Re: sangerari ale anusuluiu

cel mai bina il convingi sa mearga la doctor. smile

Daca esti fata, citeste!!!
postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama dumbom
copil botos sad cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme

#3 2008-06-24 06:15:34

still_dreaming
Full member
De la: Yes we can!
Inregistrat: 2006-11-28

mihaela c. a scris:

de cateva luni sotul meu sangereaza pe fund, mereu isi pata lenjeria...

cum a reusit sa stea asa citeva luni?
sa nu ajunga anemic daca perde asa mult singe.

cred ca ar trebui sa mearga la un dermatolog sau la la un chirurg.

To accomplish great things, we must not only act, but also dream; not only plan, but also believe.
All our dreams can come true, if we have the courage to pursue them.

#4 2008-06-24 08:55:08

baciu
Insomniac member
Inregistrat: 2007-02-25

sa faca bine si sa-i treaca orice jena pentru ca vizita la doctor este foarte importanta. Mai bine sa afle de la dr. ca nu e nimic grav decat sa lase vremea sa treaca iar cand se agraveaza totul si merge la dr. sa aiba stiu eu ce surprize neplacute.

Unde dragoste nu e, nimic nu e.

#5 2008-06-24 09:14:11

Detzy
Insomniac member
De la: ...mine pentru ....voi
Inregistrat: 2008-01-23

baciu a scris:

sa faca bine si sa-i treaca orice jena pentru ca vizita la doctor este foarte importanta. Mai bine sa afle de la dr. ca nu e nimic grav decat sa lase vremea sa treaca iar cand se agraveaza totul si merge la dr. sa aiba stiu eu ce surprize neplacute.

exact....trebuie sa treaca peste jena...convinge-l sa mearga la medic ...sunt atatia oameni care trec prin asta...cand te doare o masea si mergi la dentist..asa si in cazul asta.....pentru un doctor ca e sotul tau sau altcineva e totuna, iar el nu are motive de rusine cu cat mergeti mai repede cu atat mai bine

baby Dragos hjarta rugaciune

Publicitate

loading...

#6 2008-06-24 10:59:03

ET
Addicted member
Inregistrat: 2007-04-20

still_dreaming a scris:

cred ca ar trebui sa mearga la un dermatolog sau la la un chirurg.

mad Mai degraba la un medic proctolog.

#7 2008-06-24 11:39:10

daliana
Hero member
Inregistrat: 2007-07-02

sa mearga la proctoclinic la dr. Ciurea, e prin Victoriei, asta daca esti din Bucuresti pt a vedea daca sunt hemoroizi pt ca sangerarea poate fi si din cauza colonului si atunci e mai grav, deci, urgent la medic

There are two things in life: you have to die and you have to live until you die.
mamica de doua fete cucuiete

#8 2008-06-25 00:04:01

baciu
Insomniac member
Inregistrat: 2007-02-25

da, cel mai indicat ar fi sa mearga la un proctolog.

Unde dragoste nu e, nimic nu e.

#9 2008-06-25 12:38:51

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

sh mama a avut probleme cu hemoroizii, o durea f rau
pana la urma s a dus la medic...au operat o pt k se agravase dar acum e bine
la urma urmei au aparate speciale nu il tortureaza...si doar nu ii e rusine sa si dea putin pantalonii jos...mai ales k majoritatea doctorilor sunt barbati...
mai am un unchi care are probleme si sangereaza rau sh nu vrea sa se duca...sh la el e f grav din cate am inteles eu
eu cred k n ar trebui sa se mai puna problema de rusine...adu i exemple...cum s a agravat la altii si ca cel mai bine ar fi sa mearga acum...cu o consultatie si niste creme cred k se rezolva
mai tarziu cine stie ce trebuie sa i faca...
succes

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#10 2011-08-08 16:43:48

Bellinda
Membru
Inregistrat: 2011-06-17

Buna!
Eu practic sexul anal,dar nu frecvent..tip 1-2 ori pe luna..de aprox 3 ani(30 ani) si mi sa intamplat sa am o sangerare lejera,decolorata(nu de un rosu intens) acum ceva timp care sa repetat de curand si care la facut pe prietenul meu sa se panicheze,desigur..M-am spalat si nu am mai avut nimic..pur si simplu doar la contactul sexual anal..Nu sa repetat in timpul scaunului sau ceva de genul..
Problema e ca nu ma doare si nu sufar de constipatie.Ce-ar putea fi si ce sa fac?Am nevoie de un tratament?

#11 2011-08-08 16:44:24

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

poate ar fi bine sa incercati un lubrifiant mai bun tongue

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#12 2011-08-09 12:17:45

Aylinaa
New member
Inregistrat: 2010-03-04

Ce descrii tu seamana foarte mult cu un chist pilomidal (asa ceva am avut si eu cu ceva ani in urma). Nu vreau sa te sperii, dar este o urgenta chirurgicala, asa ca nu mai stati si dati fuga la doctor. Aceste chisturi se formeaza de la fire de par crescute adanc sub piele, care colecteaza puroi si care supureaza, apoi, continuu.

Viata e grea pentru cei care o iau in serios, dar este un dezastru pentru cei care se lasa in voia ei!

#13 2011-08-09 12:55:42

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19

yoyolina a scris:

poate ar fi bine sa incercati un lubrifiant mai bun tongue

exact. mucoasa este foarte sensibila si puternic vascularizata in zona...deci ori nu mai practici, ori ai grija cand practici.

aylinaa, ce descrie bellinda nu seamana absolut deloc cu un chist pilonidal.

#14 2011-08-09 23:17:55

Aylinaa
New member
Inregistrat: 2010-03-04

Pai a zis ca nu sangereaza pe anus, ci dintr-o gaurica mai sus de anus, undeva in santul fesier (cel putin asa am inteles eu). Ori, chistul pilonidal, l-a mine, asa s-a manifestat: acea denivelare (gaurica) fix intre fese, cu colectari de puroi, sangerari si mancarime, iar in final m-am ales cu operatia... era doar o parere, normal ca cel mai bine este sa mearga la doctor!

Viata e grea pentru cei care o iau in serios, dar este un dezastru pentru cei care se lasa in voia ei!

#15 2011-08-10 00:55:27

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19

Aylinaa a scris:

Pai a zis ca nu sangereaza pe anus, ci dintr-o gaurica mai sus de anus, undeva in santul fesier (cel putin asa am inteles eu). Ori, chistul pilonidal, l-a mine, asa s-a manifestat: acea denivelare (gaurica) fix intre fese, cu colectari de puroi, sangerari si mancarime, iar in final m-am ales cu operatia... era doar o parere, normal ca cel mai bine este sa mearga la doctor!

cred ca vorbim de 2 situatii diferite, eu vorbeam de bellinda.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.