|
Nu esti logat.
Vaginita nespecifica#1 2011-08-10 14:59:16
vaginita nespecificaam fost ieri la un control la medicul ginecolog, pt ca vreau sa reiau pastilele si mi-a spus ca am vaginita nespecifica. mi-a prescris ovule polygynax si femigin b. dar in prospectul de la ovule scrie ca nu trebuie sa fac spalaturi vaginale cat utilizez ovulele.doctorita nu mi-a spus sa fac separat tratamentul, adica dupa 10 zile de spalaturi , sa incep sa utilizez si ovulele. aseara am facut spalaturi si mi-am pus un ovul, insa asta-seara nu stiu cum sa fac. nu stiu daca e bine cum procedez. puteti sa-mi dati un sfat? ms Offline #2 2011-08-10 18:57:38
Re: vaginita nespecificati-a spus medicul sa faci spalaturi 10 zile cu femigin? ca e chiar ciudat Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #3 2011-08-10 19:39:02
Re: vaginita nespecificapai am zis sa fac 10 zile pt ca sunt 10 plicuri, si mi-a zis ca 1 plic pe zi, iar diagonsticul mi l-a pus dupa o consultatie. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|