homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cum va caracterizati ?-2

#20 2010-10-13 09:45:39

Livia2010
Full member
Inregistrat: 2010-08-12

Re: Cum va caracterizati ?

pestoaica ca sor-mea smile

When marimba rhythms start to play, dance with me, make me sway, like a lazy ocean hugs the shore, hold me close, sway me more...

#21 2010-10-13 09:51:50

Livia2010
Full member
Inregistrat: 2010-08-12

Sunt superrr punctuala, exasperant de punctuala, nu intarzii niciodata, imi dramuiesc banii cu grija, rar se intampla sa nu pot sa fac ceva pentru ca nu am bani mai ales daca imi pun in cap sa fac acel ceva, nu-mi place sa las lucrurile neterminate (orice fel scoala, curatenie, etc), sunt geloasa si posesiva si naiva, zgarcita cateodata. Urasc oamenii cu care mi-e greu sa comunic pentru ca nu stiu cum sa-i iau...si urasc si oamenii care nu lupta pentru ce isi doresc si pe care ii surprinde viata nepregatiti din punct de vedere financiar sau care se arunca la imprumuturi uriase aiurea ...

When marimba rhythms start to play, dance with me, make me sway, like a lazy ocean hugs the shore, hold me close, sway me more...

#22 2010-10-13 09:59:08

Greenvision
Full member
Inregistrat: 2009-12-18

calm (  ma enervez foarte greu )
imi place verdele.
defecte : imi place sa joc poker si la pariuri sportive si acord prea mult timp ptr relaxare big_smile

ente....

#23 2011-08-09 20:53:23

Asd
Full member
Inregistrat: 2010-08-03

Fetelor nu am sursa de inspiratie...vroiam sa depun un cv oline si m-a blocat intrebarea de ce doriti sa lucrati la noi?o idee sa formulez si eu un enunt?

Atunci cand o usa ti se inchide,alta se deschide!  partydance

#24 2011-08-10 12:00:03

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

astia si intrebarile lor tampite forgetit cum de ce? sa scoti un ban, si sa poti umple macar un rand la rubrica "experienta profesionala" in cv-ul ala amarat... in fine; incearca asta: consider ca acest job mi-ar da ocazia de a pune in aplicare cunostintele dobandite pana in prezent, si de asemenea, ar putea reprezenta o treapta importanta in formarea mea profesionala.

de aici aburesti tu forgetit nu baga nici chestii prea "classy", pt ca pot baga mana-n foc ca astia sunt satui pana peste cap sa citeasca pupaturi in fund frumos formulate.

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

Publicitate

loading...

#25 2011-08-10 16:38:06

astera
Full member
Inregistrat: 2007-04-16

Jacqui a scris:

BabyBlueDoll a scris:

sunt foarte incapatanata,greu accept k uneori mai are si altcineva dreptate in afara de mine lol sunt o perfectionista,imi place sa decurga lucrurile asa cum am stabilit eu,sunt foarte calculata(am si o agenda unde imi notez totul lol ).
sunt foarte punctuala si ajung mereu la timp la intalniri & co (eventual mai devreme,insa mai tarziu niciodata big_smile ).
sunt si o fire mai inchisa de felul meu...la inceput pot sa nu par prietenoasa,insa in tacerea mea analizez totul despre cei pe care ii intalnesc si vad daca merita sa ma deschid in fatza lor sau nu ( de multe ori mi s-a zis ca sunt increzuta tocmai pt k sunt mai retrasa de fel smile ).
exista si putina sensibilitate si timiditate in mine rodnar mai ales fatza de persoane noi,ambiente noi,pasesc cu o oarecare retinere la inceput smile
hmm....cam astea cred k ar fi pana acum....big_smile mai adaug k sunt putin posesiva si geloasa big_smile rodnar
daca imi mai amintesc,i'll take a note  pc

aoleu neutral me 2 lol mai adaog :
- ma supar repede lol
- sunt rece cu persoanele care m-au judecat sau mi-au facut ceva ,
-nu uit repede o greseala
-nu iert
-impulsiva
- si ar mai fii big_smile

lol se supara cineva daca ma regasesc si eu in descrierea voastra? ce zodie sunteti? asa de curiozitate

#26 2011-08-10 16:48:35

Violete.Purpurii
Diamond member
De la: Honolulu
Inregistrat: 2010-07-29

ha ha lol nebuna, corecta, mereu ferma, nu sunt punctuala rotfl2, optimista siii unde merg si e petrecere ma simt cel mai bine lol
ah, nu'mi plac falsurile si oamenii falsi, planurile si ma feresc de oamenii care'mi mananca enegia big_smile

#27 2011-08-10 18:22:24

ioana_4
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-11-13

introvertita, rece, neprietenoasa, singuratica..astea de baza asa lol
in rest, devotata, mult prea miloasa cateodata, statornica, analitica si perfectionista

#28 2011-08-10 19:13:32

buburuzza90
Full member
De la: Din burtica
Inregistrat: 2011-05-13

Calitati: vorbareata, sociabila, vesela.
Defecte: vorbareata, enervanta, impulsiva, cicalitoare.

Ultima oara a fost editat de buburuzza90 (2011-08-10 19:13:50)

I love you with all my butt, I would say heart, but my butt is bigger.

#29 2011-08-10 20:08:04

Miss_B
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-07

astera a scris:

Jacqui a scris:

BabyBlueDoll a scris:

sunt foarte incapatanata,greu accept k uneori mai are si altcineva dreptate in afara de mine lol sunt o perfectionista,imi place sa decurga lucrurile asa cum am stabilit eu,sunt foarte calculata(am si o agenda unde imi notez totul lol ).
sunt foarte punctuala si ajung mereu la timp la intalniri & co (eventual mai devreme,insa mai tarziu niciodata big_smile ).
sunt si o fire mai inchisa de felul meu...la inceput pot sa nu par prietenoasa,insa in tacerea mea analizez totul despre cei pe care ii intalnesc si vad daca merita sa ma deschid in fatza lor sau nu ( de multe ori mi s-a zis ca sunt increzuta tocmai pt k sunt mai retrasa de fel smile ).
exista si putina sensibilitate si timiditate in mine rodnar mai ales fatza de persoane noi,ambiente noi,pasesc cu o oarecare retinere la inceput smile
hmm....cam astea cred k ar fi pana acum....big_smile mai adaug k sunt putin posesiva si geloasa big_smile rodnar
daca imi mai amintesc,i'll take a note  pc

aoleu neutral me 2 lol mai adaog :
- ma supar repede lol
- sunt rece cu persoanele care m-au judecat sau mi-au facut ceva ,
-nu uit repede o greseala
-nu iert
-impulsiva
- si ar mai fii big_smile

lol se supara cineva daca ma regasesc si eu in descrierea voastra? ce zodie sunteti? asa de curiozitate

Eu sunt Capricorn  chicot

#30 2011-08-10 21:28:25

Jacqui
Platinum member
Inregistrat: 2008-09-18

Eu la fel rotfl

#31 2011-08-11 09:31:45

ani88
Full member
Inregistrat: 2008-06-17

defecte:
1. prea sensibila
in viata de zi cu zi ma dau fix invers(duru duru) pana cand cateodata nu mai pot rabufnesc si ma cert dampulea poate fix cu cine nu trebuie
2. flegmatica- daca vad ca se poate- doar pentru a evita situatiile seci sau prea reci. fapt pentru care iar se oftica unii,  chiar si apropiati
3.  uracioasa cand ma trezesc
4. vad ca voi nu ati pus, dar din primul post nu reiese clar daca numai morale deci defecte fizice: 5. umerii si bratele prea groase in ultimii ani
6. picioarele si fundul la fel( astea de cand ma stiu femeie tongue )
gata ca am depasit
calitati................
1. modesta(gasesc ridicoli ingamfatii si mai ales ingamfatele, mai ales daca nu prea au de ce)
2. altruista
3. visatoare?-damn asta creca e tot la  defecte tongue
4.funny adesea
5. In general, foarte calma .Nu stiu daca e o calitate sau un defect(again!) dar nu imi place sa ma screm prea mult pentru o chestie-exceptand ce trebuie sa fac pt a fi mai bine pentru copil-la fel, nu prea imi plac oamenii care se screm prea mult sa le iasa ceva. Mda, daca stau bine sa ma gandesc, in societatea actuala, unde competitia este promovata intens,  si asta e tot defect.
Ma mai gandesc...

I love you. Remember. They cannot take it

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.