homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Problema cu dureri cam mari de cap

#1 2007-11-12 12:43:55

micicutza
Banat
Inregistrat: 2007-10-25

problema cu dureri cam mari de cap

nu am mai gasit nimic legat de asta asa ca va spun povestea mea.
iau diane 35 de 4 ani...mi s-au dat pentru chisturi pe ovare si noduli sau cam asa ceva pe uter si pentru durerile exagerate in zilele de ciclu..foarte bine ma impac cu ele, nu ma doare ficatul nu am stari de voma...acum le iau si pentru contraceptie...dar problema e cu durerile de cap...in anul al doilea si al treilea erau foarte frecvente..am luat doctorii la rand...oftalmologie, orl, am facut radiografie, tomografie...la radiografie au zis ca am pb la coloana cervicala si de aia ma doare capul, am incercat cu toate mediamentele de la algocalmin  nurofen quarelin, acum iau ketonal duo...acum in ultimul an s-au rarit durerile de cap...ma doare foarte tare doar cand vine ciclul si trei zile dupa aceea dar si ziua si noaptea...apoi trece din senin...am fost la control si intradevar de la pilule nu mai am chisturi iar uterul s-a curatat dar doctoul nu mi-a zis ce e cu durerile astea si nici sa schimb pilulele...va rog,ce ma sfatuiti?...multumesc frumos.

N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor."
Eu le am pe toate trei...

#2 2007-11-12 12:46:38

Sammy
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-10-24

Re: problema cu dureri cam mari de cap

si eu am avut o problema asemanatoare. am fost la doctoressa (offtopic, este extraordinara) si mi-a spus ca e de la anticonceptionale. luam yasmin, mi-a dat logest. de cand am inceput logest nu am mai avut nici o durere de cap. poate si la tine e aceeasi problema si poate trebuie sa schimbi anticonceptionalele. eu stiam de diane 35 ca nu e bine sa fie folosite mai mult de 1 an, pt ca se dau mai mult ca tratament. du-te la doctorul tau de planning si vorbeste cu el, poate le schimba.

"The supreme happiness in life is the conviction that we are loved - loved for ourselves, or rather, loved in spite ourselves'. Victor Hugo

#3 2007-11-12 14:11:43

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

yeap...mergi la medic pt ca le iei de f mult timp pt cat se iua ele de obicei.

mami de minuni hjarta

#4 2007-11-12 14:24:32

micicutza
Banat

pai tre sa ma duc la un nou control sa vad daca s-a vindecat rana pe col...o sa-l mai intreb o data pe dr sa imi recomande altceva...

N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor."

#5 2007-11-12 14:26:07

Ramona_gl
Sr. member
De la: Galati
Inregistrat: 2007-08-29

Durearea de cap,are legatura si cu purtatul ochelarilor?Ma rog,cand nu prea se mai potriveste dioptria?

Publicitate

loading...

#6 2007-11-12 14:31:23

micicutza
Banat

pai la mine nu stiu sa aiba pentru ca fac control regulat la ochi si imi schimb dioptriile la fiecare control...si treaba e ca ma doare numai prima zi de ciclu foarte tare si apoi inca 3 zile mai incet....iar de la ochi stiu ca te doare la ceafa pe cand la mine ma doare din frunte pana in crestet

#7 2007-11-12 14:31:41

dia2010
Hero member
Inregistrat: 2006-07-26

Ramona_gl a scris:

Durearea de cap,are legatura si cu purtatul ochelarilor?Ma rog,cand nu prea se mai potriveste dioptria?

Din cate stiu eu, da. Mie asa mi-a zis la oftalmologie.

"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore

#8 2007-11-12 17:32:48

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

vdaiana a scris:

Ramona_gl a scris:

Din cate stiu eu, da. Mie asa mi-a zis la oftalmologie.

si eu stiu ca da...

happy with him...inlove with him...puss

#9 2007-11-12 17:34:25

Ramona_gl
Sr. member
De la: Galati
Inregistrat: 2007-08-29

Era vorba de un barbat.....are -8 la un ochi si -5 la celalalt.Si am inteles ca nu prea are voie sa poarte ochelari care sa aiba aceasta dioptrie...tre' sa 'i lase mai mici!Corect?

#10 2007-11-12 21:14:44

micicutza
Banat

acum intrebare:daca ma duc sa le schimb cum incep sa le iau pe cele noi caci as vrea sa pastrez perioada de ciclu la fel ca acum...daca le iau din prima zi la urmatorul ciclu nu mai am menstruatia la fel ca acum, luni prima zi...daca le iau de miercuri cum le iau acum ar fi a 3 zi de ciclu deci nu as fi protejata...este corect?...

#11 2007-11-12 21:38:38

dia2010
Hero member
Inregistrat: 2006-07-26

Termini folia actuala, faci pauza de 7 zile si in a 8-a zi continui cu celelalte AC.

"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore

#12 2007-11-13 10:29:53

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-02-01

micanarcisa, daca durerea de cap se suprapune pe menstruatie nu sunt de vina pastilele...e un fel de SPM...ia ceva sa nu te mai doara capul si gata

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#13 2007-11-13 10:55:37

micicutza
Banat

multumesc doctoressa

#14 2007-11-13 16:31:05

domino
Full member
Inregistrat: 2007-07-08

si daca durerea de cap e zi de zi? iau si eu diane 35 de un an si de 2 luni am niste dureri ingrozitoare de cap...am luat vitamine pt ca am crezut ca e o lipsa de vitamine insa cum tremin de luat pastilele, cum ma doare iar capul sad...nu-mi dau seama ce alta cauza ar putea fi pt ca la ochi nu am nicio prblema sad

Nothing happens without a reason...

#15 2007-11-13 16:34:14

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-02-01

poate iei in calcul schimbatul pastilelor

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#16 2007-11-13 16:34:45

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

ar trebui investigat...si daca alte cauze nu sunt atunci s ar putea sa fie de la diane...si ar trebui schimbate...asta daca nu e absolut nevoie sa iei doar diane...

happy with him...inlove with him...puss

#17 2007-11-14 17:43:58

domino
Full member
Inregistrat: 2007-07-08

aveti dreptate...asa e cel mai bine smile le schimb cat de curand...multumesc pt raspunsuri

Nothing happens without a reason...

#18 2007-11-30 11:17:07

ai
Membru
Inregistrat: 2007-11-30

Ramona_gl a scris:

Ramona, durerile de cap cauzate de o miopie necorectata apar de obicei in spatele capului, in zona occipitala. Ochelarii cu diferenta mare intre dioptrii pot provoca ameteala si greata. Defectul de vedere poate fi corectat complet cu lentile de contact daca miopia e stabila. Se poate face interventie laser pentru reducerea dioptriei la un ochi.

#19 2007-12-01 17:46:58

bonniee
Full member
Inregistrat: 2007-09-22

incearca niste vitamine. lipsa magneziului sau a calciului stiu ca poate da dureri de cap.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.