homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sangerare la 2 luni de la nastere

#1 2011-08-13 15:27:06

leonora
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-01-24

Sangerare la 2 luni de la nastere

Buna

am nascut acum 2 luni si de 2 zile sangerez putin..cateva peteroz..maronii pe zi.Am avut ruptura de vagin si dr mi a zis ca e inca nevindecata total..si vor mai trece 3 6 luni pana se vindeca. Oare imi vine ciclul sau e vreo problema de la vagin? mentionez ca simt o usoara apasare in interior in merg mai apasat sau duc ceva greu in mana.

Va rog mult un raspuns!!!!

...HAPPY IN LOVE...hjarta

#2 2011-08-13 16:17:02

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19

Re: Sangerare la 2 luni de la nastere

leonora a scris:

Buna

am nascut acum 2 luni si de 2 zile sangerez putin..cateva peteroz..maronii pe zi.Am avut ruptura de vagin si dr mi a zis ca e inca nevindecata total..si vor mai trece 3 6 luni pana se vindeca. Oare imi vine ciclul sau e vreo problema de la vagin? mentionez ca simt o usoara apasare in interior in merg mai apasat sau duc ceva greu in mana.

Va rog mult un raspuns!!!!

mergi la medic.

sanatate!

#3 2011-08-13 16:30:51

leonora
Full member

am fost la medic si am facut eco intravaginala. A zis ca e totul ok pe acolo si ca cusatura de la vagin treb se se mai vindece. I am zis de petele de sange si nu a zis nimic  supa

#4 2011-08-13 16:41:43

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

cum sa nu zica nimic?adica nu ti-a dat nicio explicatie?

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#5 2011-08-13 16:53:26

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19

leonora a scris:

am fost la medic si am facut eco intravaginala. A zis ca e totul ok pe acolo si ca cusatura de la vagin treb se se mai vindece. I am zis de petele de sange si nu a zis nimic  supa

pai, daca medicul care ti-a facut eco intravaginala nu a zis nimic de petele de sange, cum crezi ca putem sa stim noi?

exista mai multe variante:
1. vine menstruatia. alaptezi inca? poate sa aiba caractere diferite dupa nastere, deci si sa fie doar cateva pete.
2. ai facut un efort, sex, sau altceva care a afectat problema vaginala.
3. e pur si simplu cusatura care se vindeca, ceea ce ar intra cumva la 2.

Publicitate

loading...

#6 2011-08-13 17:26:17

leonora
Full member

Doctorului i -am zis treaba asta inainte de eco. nu a zis nimic si a trecut la treaba..mi a zis doar ca uterul e retrovers, ovarul drept un mic chist, colul ok.

Alaptez da. efort am cam facut.am un carut cam greu si cand il mai ridic asa simt o apasare, la fel si cand mai car cate o sacosa. dr mi a dat verde la sex dar eu n am facut pana acum....nici nu mai stiu ce sa cred

Ultima oara a fost editat de leonora (2011-08-13 17:28:50)

#7 2011-08-13 18:03:14

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

parerea mea e ca de la menstruatie nu are cum sa fie,mai ales ca zici ca te doare si cand ridici sau faci efort. tind sa cred ca-i de la cusatura.am zis,asta-i parerea mea.ce sa spun,daca medicul a zis ca-i de la cusatra,asa o fi.insa ,daca problema persista,mergi la medic din nou.

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#8 2011-08-13 18:26:10

leonora
Full member

mi a zis ca in 3 6 luni se vindeca de tot si ca peste 2 luni sa merg iar la control sad Doamnee nu pot sa cred cat de greu ma vindec grater

ms mult pt raspuns!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.