homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

ALUNITA...... INTERVENTIE CU LASER..... AJUTOR INFO!!!!!

#1 2011-03-26 14:14:52

iulia_grigore
New member
Inregistrat: 2011-03-26

ALUNITA...... INTERVENTIE CU LASER..... AJUTOR INFO!!!!!

Buna ziua, stiu ca s-a mai scris dar nu reusesc sa gasesc postul si este destul de urgent.
Este vorba de fiul meu care (acum are 23 de ani ) la varsta de 6-7 ani a scos prin metoda laser o alunita de pe ceafa care cam crestea in dimensiune. S-a vindecat perfect , nu a mai avut probleme. Intre timp creste incet incet una pe spate, pe care a scos-o cam 3 luni in urma. Medicul nu a facut nici un fel de test inainte, a SPUS doar ca nu este nici o problema, ca nu este cancerigena si s-a trecut la scoaterea ei tot prin laser. Eu aflu astazi ca de 4 zile zona este cam inflamata si usor rosie in zona.
Va merge luni la medic negresit dar ma intreaba daca sa mearga la acelasi medic? A MAI TRECUT CINEVA PRINTR-O SITUATIE SIMILARA? el face analizele medicale regulat fiind sportiv si ies bine, nici un fel de dereglari. Va implor un raspuns

#2 2011-03-26 14:19:11

daenarys
Vizitator

Re: ALUNITA...... INTERVENTIE CU LASER..... AJUTOR INFO!!!!!

iulia,poate nu strica sa mearga la alt medic sa vada ce si cum...
din ce oras esti poate iti recomanda fetele un dermatolog?

#3 2011-03-26 14:23:47

iulia_grigore
New member

suntem din Bucuresti si interventia s-a facut si prima oara si acum la LASERMED. Nu iti spun cum sunt eu dar fiul meu este terminat de frica........

#4 2011-03-26 14:26:29

daenarys
Vizitator

ce pot eu sa zic e ca daca medicul a analizat alunita si a vazut ca e de scos cu laserul a stiut el ce a vazut si a zis...
daca vrei sa mergeti la alt medic eu o recomand pe Viviana Iordache de la Mikomed.eu acum o luna mi am scos la ei chirurgical o alunita.ea mi a lasat o impresie foarte bune ca medic si ca om.

#5 2011-03-26 14:35:36

iulia_grigore
New member

medicul a "analizat" cu ochiul alunita....... nu am fost cu fiul meu. a fost singur si mi-a spus ca nu a facut nici un fel de test sau analiza.
A zis ca nu e cancerigena. A zis ca nu e nici un pericol.
am sa notez numele doctoritei si am sa il dau fiului meu pentru un eventual control. Ce tarife are ?

Publicitate

loading...

#6 2011-03-26 14:40:04

daenarys
Vizitator

nu a folosit dermatoscopul?
consultatia e 100 de lei

#7 2011-03-26 16:55:14

iulia_grigore
New member

din cate am inteles de la fiu'meu nu ar fi folosit altceva decat ochii.. am sa il mai intreb odata. Oricum i-am dat adresa cabinetului eventual ptr  o a doua parere.

#8 2011-03-27 22:30:40

Rose
Hero member
Inregistrat: 2007-08-30

Stai linistita, ca inflamatia nu e semn pt ce te temi tu. Era mai grav daca era o pigmenttaie, daca aparea un nodul sau daca i se inflama un ganglion in zona. Eu ti-o recomand p[e doctorita Irina Margaritescu, deoarece este si dermatolog, si dermatopatolog si a facut specializarea in State.

21.04.2013 -  bebic Bebe Chitaila
www.pisicamov.ro

#9 2011-08-13 23:42:38

cikin
New member
Inregistrat: 2008-04-28

buna tuturor, mi-am scos acum 2 sapt o alunita cu laser, si de atunci pun zilnic pansament cu "orice crema - pentru a nu forma crusta", asa cum mi-a spus medicul. (mai concret: tetraciclina si triamcinolon am avut in casa). n-am retinut insa...pentru ce perioada trebuie sa pun crema ! au trecut deja 2 saptamani.. locul este rosu pe margini, si alb pe locul unde a fost alunita, fara nicio durere. mai trebuie sa pun pansamente si crema .... ? nu pare totusi cicatrizata..
multumesc !

#10 2011-08-14 02:12:55

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19

cikin a scris:

buna tuturor, mi-am scos acum 2 sapt o alunita cu laser, si de atunci pun zilnic pansament cu "orice crema - pentru a nu forma crusta", asa cum mi-a spus medicul. (mai concret: tetraciclina si triamcinolon am avut in casa). n-am retinut insa...pentru ce perioada trebuie sa pun crema ! au trecut deja 2 saptamani.. locul este rosu pe margini, si alb pe locul unde a fost alunita, fara nicio durere. mai trebuie sa pun pansamente si crema .... ? nu pare totusi cicatrizata..
multumesc !

cand a zis orice crema se referea la orice fel de crema hidratanta, din categoria cosmetice, nu din categoria antibiotice, cred eu.

contacteaza-ti medicul, oricum e o idee buna sa vada cum arata locul. crema nu are cum sa ii strice, pentru mult timp trebuie sa ai grija de zona respectiva si o hidratezi adecvat.

mergi la medic, e cel mai bine.

succes.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.