|
Nu esti logat.
ALUNITA...... INTERVENTIE CU LASER..... AJUTOR INFO!!!!!#1 2011-03-26 14:14:52
ALUNITA...... INTERVENTIE CU LASER..... AJUTOR INFO!!!!!Buna ziua, stiu ca s-a mai scris dar nu reusesc sa gasesc postul si este destul de urgent. Offline #2 2011-03-26 14:19:11
Re: ALUNITA...... INTERVENTIE CU LASER..... AJUTOR INFO!!!!!iulia,poate nu strica sa mearga la alt medic sa vada ce si cum... #3 2011-03-26 14:23:47
Re: ALUNITA...... INTERVENTIE CU LASER..... AJUTOR INFO!!!!!suntem din Bucuresti si interventia s-a facut si prima oara si acum la LASERMED. Nu iti spun cum sunt eu dar fiul meu este terminat de frica........ Offline #4 2011-03-26 14:26:29
Re: ALUNITA...... INTERVENTIE CU LASER..... AJUTOR INFO!!!!!ce pot eu sa zic e ca daca medicul a analizat alunita si a vazut ca e de scos cu laserul a stiut el ce a vazut si a zis... #5 2011-03-26 14:35:36
Re: ALUNITA...... INTERVENTIE CU LASER..... AJUTOR INFO!!!!!medicul a "analizat" cu ochiul alunita....... nu am fost cu fiul meu. a fost singur si mi-a spus ca nu a facut nici un fel de test sau analiza. Offline Publicitateloading...
#6 2011-03-26 14:40:04
Re: ALUNITA...... INTERVENTIE CU LASER..... AJUTOR INFO!!!!!nu a folosit dermatoscopul? #7 2011-03-26 16:55:14
Re: ALUNITA...... INTERVENTIE CU LASER..... AJUTOR INFO!!!!!din cate am inteles de la fiu'meu nu ar fi folosit altceva decat ochii.. am sa il mai intreb odata. Oricum i-am dat adresa cabinetului eventual ptr o a doua parere. Offline #8 2011-03-27 22:30:40
Re: ALUNITA...... INTERVENTIE CU LASER..... AJUTOR INFO!!!!!Stai linistita, ca inflamatia nu e semn pt ce te temi tu. Era mai grav daca era o pigmenttaie, daca aparea un nodul sau daca i se inflama un ganglion in zona. Eu ti-o recomand p[e doctorita Irina Margaritescu, deoarece este si dermatolog, si dermatopatolog si a facut specializarea in State. Offline #9 2011-08-13 23:42:38
Re: ALUNITA...... INTERVENTIE CU LASER..... AJUTOR INFO!!!!!buna tuturor, mi-am scos acum 2 sapt o alunita cu laser, si de atunci pun zilnic pansament cu "orice crema - pentru a nu forma crusta", asa cum mi-a spus medicul. (mai concret: tetraciclina si triamcinolon am avut in casa). n-am retinut insa...pentru ce perioada trebuie sa pun crema ! au trecut deja 2 saptamani.. locul este rosu pe margini, si alb pe locul unde a fost alunita, fara nicio durere. mai trebuie sa pun pansamente si crema .... ? nu pare totusi cicatrizata.. Offline #10 2011-08-14 02:12:55
Re: ALUNITA...... INTERVENTIE CU LASER..... AJUTOR INFO!!!!!
cand a zis orice crema se referea la orice fel de crema hidratanta, din categoria cosmetice, nu din categoria antibiotice, cred eu. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|