|
Nu esti logat.
Buna!#1 2011-08-13 23:30:19
Buna!Am si eu o nelamurire.Am schimbat Desorelle cu Artizia,pastilutzele sunt pe zile si am facut greseala sa le iau aiurea.Am inceput cu ziua de duminica,am luat luni marti si miercuri si apoi am luat, fara sa-mi dau seama, in sens invers sambata si duminica.Aveti idee cam ce ar trebui sa fac?Multumesc anticipat. Offline #2 2011-08-13 23:41:32
Re: Buna!Şi eu am schimbat Marvelonul cu Artizia şi pot să spun şi eu că am ?ncurcat de cel puţin 2 ori zilele şi sensul şi nu am păţit nimic rău cred că nu are o mare importanţă ordinea lor....sper.... Mămică fericită de prințesă Iovana din 26.09.2013! Te iubim, comoara noastră! Offline #3 2011-08-14 08:27:43
Re: Buna!nu este nicio problema, toate pastilele au aceeasi concentratie. cat timp le iei pe toate si nu te incurci/uiti vruna nu sunt probleme. www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|