|
Nu esti logat.
Cum ai fost cucerit/cucerita ....de iubi a/al tau?-2#20 2010-05-20 22:45:12
Re: cum ai fost cucerit/cucerita ....de iubi a/al tau?pe mine m`a cucerit prin timiditatea lui...eram tare mandra ca eu vb mai mult ca el si am uitimul cuvant : desi e mai corect spus ca eu l`am cucerit pe el Ultima oara a fost editat de anka9mai (2010-05-20 22:45:59) Offline #21 2010-05-20 23:26:20
Re: cum ai fost cucerit/cucerita ....de iubi a/al tau?Prin felul lui de a fi, sicer, deschis, comunicativ, bla, bla... dar decisiv a fost fizicul Desi tot el a facut primul pas „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #22 2010-05-20 23:53:01
Re: cum ai fost cucerit/cucerita ....de iubi a/al tau?
e na ...de asta nu mai stiai tu cum sa agati gagicile .... Offline #23 2010-05-21 00:00:16
Re: cum ai fost cucerit/cucerita ....de iubi a/al tau?nu imi arata nici ca ma vrea, nici ca nu ma vrea iar asta ma punea teribil pe ganduri. ne intelegeam prea bine si devenise dubios. asa m-a cucerit Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #24 2010-05-21 09:56:01
eu inca ii apreciez la adevarata lor valoare Offline Publicitateloading...
#25 2010-05-21 19:46:11
uite ca mai exista si cuceriri....pentru cei/cele care nu cred in asta:P Ultima oara a fost editat de luisjota (2010-05-21 19:47:04) fucking perfect... Offline #26 2010-05-21 19:58:08
Re: cum ai fost cucerit/cucerita ....de iubi a/al tau?pe mine m-a cucerit cu multe bancuri,am ras in perioada aia" de cunoastere' cat nu am ras in viata mea,m-am simtit foarte bine alaturi de el ,tot timpul eram fericita si mi-a facut o surpriza eram la tara la bunici si el era in brasov si a venit 300 de km fara sa imi zica si m-am trezit cu el la usa cu toate ca vb la telef si imi spusese ca e la munca Offline #27 2010-05-28 20:38:38
crezi ca n-as sti cum sa agat gagicile? hmm...mai bine nu-ti dori sa afli!!! fucking perfect... Offline #28 2010-05-28 21:52:31
vreau sa aflu Offline #29 2010-05-28 21:54:34
Re: cum ai fost cucerit/cucerita ....de iubi a/al tau?si eu, si eu "Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson Offline #30 2010-05-30 09:50:41
Re: cum ai fost cucerit/cucerita ....de iubi a/al tau?nu vreau sa fac "victime" de pe acum, pe forum....deci ma abtin. fucking perfect... Offline #31 2010-05-30 13:26:33
Re: cum ai fost cucerit/cucerita ....de iubi a/al tau?era mai bine daca nu te abtineai Offline #32 2010-05-30 21:41:20
Re: cum ai fost cucerit/cucerita ....de iubi a/al tau?ma risc............ fucking perfect... Offline #33 2010-10-12 21:32:35
Re: cum ai fost cucerit/cucerita ....de iubi a/al tau?nu mai scrie nimeni aici...? cum v-au cucerit pe voi iubitii vostri? fucking perfect... Offline #34 2010-10-12 23:06:11
me 2.i love my bad boy.a invitat toata clasa la un chef la el acasa , am dansat. din "papagal" cum au zis fetele a scos cateva cuvinte dupa care m-a intrebat mai pe un ton de ordin daca poate sa ma sarute. asa ca m-am supus . adaugam la asta un fizic de vis,un par ciufulit si niste codite lungi,o atitudine de rocker si bad boy si asa a cam iesit. au urmat 3 anisori de relatie. Offline #35 2010-10-13 18:08:15
Re: cum ai fost cucerit/cucerita ....de iubi a/al tau?Ne-am cunoscut la un concert. Am aflat apoi ca avem multi prieteni comuni si ca iese prin aceleasi locuri ca si mine, si, din intamplare, ne-am intalnit peste 2 saptamani dupa concert intr-un bar. Apoi iar ne-am vazut peste o saptamana, in weekenduri ,normal, ca aveam scoala in tp saptamanii. Mereu ma saruta si ma ducea acasa(nu a fost 1 data in astia 2 ani de relatie in care sa nu ma conduca pana acasa)...era foarte dubios , incepusem sa ne vedem in fiecare weekend, imi ceruse nr de tel, ma suna, ne dadeam mesaje, imi dadea melodii pe mess si cand nu stiam de unele trupe(preferate de-ale lui) imi zicea ' offf, ce ma fac eu cu tine' Bineinteles ca eram moarta dupa el, dar nu stiam daca...suntem sau nu impreuna ca nu discutasem asta=))) Am aflat apoi, cam dupa 2 luni ca DA, eram impreuna :"> Mai timizi, noi,asa...Pentru mine era perfect: inalt, peste 180, ochi albastri-o culoare intensa,superba;buze pline, par castaniu.... Prima data cand mi-a zis ca ma iubeste a zis-o in engleza ca deh! 'luv ya!' si eu 'luv u 2' ca doar nu o sa zic eu prima in romana.. copilarii la inceput... Dar il iubesc din toata inima, e pisoiul meu Lips of splendor and tongue of deceit. All dying now as our fragile wrists hold only waste.. Yeah, that's my eye! Offline #36 2010-10-13 19:07:32
Da. Uneori mai bine, alteori mai greu... de 4 ani si un pic. Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #37 2010-10-13 20:11:17
mandarina, povesteste-ne....daca tot te-ai apucat.....plisss fucking perfect... Offline #38 2011-08-14 22:39:28
Re: cum ai fost cucerit/cucerita ....de iubi a/al tau?nu m-am gandit pana acum la asta probabil m-a cucerit felul lui de a fi radeam cu lacrimi de fiecare data cand ieseam impreuna)))) abia mai tarziu s-au inceput bomboanele, cadourile si orice altceva ce ar cuceri o oricare alta fata Am invatat ca nu merita sa irosesti nici macar o clipa din viata pentru a te gandi la oamenii care nu iti plac sau nu te plac Va pup si aveti grija de vOi Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|