homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cursuri de Calificare

#1 2011-08-15 22:05:19

mihaela2289
Hero member
Inregistrat: 2006-09-18

Cursuri de Calificare

M-am gandit eu ca salariul pe care muncesc eu nu-mi prea ajunge si as vrea sa-mi iau un al doilea job(ceea ce e cam dificil din cauza programului actual) sau sa-mi gasesc altceva de munca. Facultatea am lasat-o in anul 2 deci nu am nici studii superioare si nici bani sa le continui.. as vrea sa fac un curs de calificare dar mi-e cam frica sa nu fie teapa, bani aruncati pe fereastra si o diploma scoasa la imprimanta fara nicio valoare asa ca m-am gandit sa va intreb daca ati facut voi sau cunostintele voastre vrun curs de calificare care sa se incheie cu o diploma valabila si la care s-a si predat, fiindca vreau sa ies cu ceva in cap de la acel curs nu doar cu diploma. Calificarea mea in momentul de fata e operator pc dar as vrea ceva gen contabilitate primara.. ca sa imi caut ceva mai bun si de viitor.. asa ca astept propuneri/pareri/sugestii de la voi..

www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!!

#2 2011-08-15 22:20:52

Melita
Hero member
Inregistrat: 2011-01-07

Re: Cursuri de Calificare

Mama mea a fost formator la un astfel de curs AJOFM si o eleva de-a ei chiar si-a deschis un mic atelier de croitorie intr-unul din orselele mici ale judetului meu si se descurca destul de bine. Eu stiu ca cei de la AJOFM sunt seriosi, fac cursurile cum trebuie si daca iti dai si tu silinta nu o sa fie facut degeaba iar diploma de la ei e recunoscuta. Bafta!

”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg)

#3 2011-08-15 22:58:04

mihaela2289
Hero member
Inregistrat: 2006-09-18

Re: Cursuri de Calificare

multumesc de raspuns, dar am intrat acum la ajofm bucuresti pe site si nu au cursul de calificare care ma intereseaza pe mine din pacate grater

www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.