|
Nu esti logat.
Antibioticele anuleaza eficacitatatea pilulei? - un mit?Pagini: 1
#1 2011-08-17 12:28:22
Antibioticele anuleaza eficacitatatea pilulei? - un mit?Mit 3 : Antibioticele anuleaza eficacitatatea pilulei? Pilula este eficienta in 99% din cazuri. Rata de esec ramane neschimbata si in momentul in care femeia ia antibiotice. Cu toate acestea, este necesar sa te consulti cu medicul, intrucat exista si exceptii. Things will never be the same again! Offline #2 2011-08-17 12:30:40
Re: Antibioticele anuleaza eficacitatatea pilulei? - un mit?sunt anumite tipuri de antibiotice care nu afecteaza protectia, cum ar fi biseptolul; dar in rest, exista studii care confirma faptul ca antibioticele impiedica metabolizarea anticonceptionalelor; asa ca decat sa crezi chestii publicate in diferite reviste, mai bine te-ai interesa de chestiile astea de pe site-uri cu caracter medical. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #3 2011-08-17 12:38:59
Re: Antibioticele anuleaza eficacitatatea pilulei? - un mit?chiar de pe acest site anticonceptionale.ro, am luat articolul asta... sper sa-mi raspunda si doctoressa Ultima oara a fost editat de Danna94 (2011-08-17 12:42:29) Things will never be the same again! Offline #4 2011-08-17 12:44:56
Re: Antibioticele anuleaza eficacitatatea pilulei? - un mit?ar trebui... pe unele scrie din pacate, nu pe toate... oricum banuiesc ca e cam imposibil ca pe fiecare prospect sa existe ditai' lista de interactiuni medicamentoase. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #5 2011-08-17 12:49:36
Re: Antibioticele anuleaza eficacitatatea pilulei? - un mit?atunci, articolul asta: http://www.anticonceptionale.ro/educati … inina.html ar trebui scos sau modificat Things will never be the same again! Offline Publicitateloading...
#6 2011-08-17 13:05:15
Re: Antibioticele anuleaza eficacitatatea pilulei? - un mit?aia nu mai e treaba noastra, noi ne ocupam doar de forum. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #7 2011-08-17 13:56:30
Re: Antibioticele anuleaza eficacitatatea pilulei? - un mit?
Pe prea putine. Ar trebui sa scrie pe fiecare ca interactioneaza cu anticoceptionalele, asa cum scrie ca interactioneaza cu orice alt medicament. Nu stiu cine prefera sa ajunga sa faca un avort. Ultima oara a fost editat de kdeea (2011-08-17 14:01:38) Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #8 2011-08-17 19:12:39
Re: Antibioticele anuleaza eficacitatatea pilulei? - un mit?
Mai bine ne protejam in plus decat asa ceva Things will never be the same again! Offline #9 2011-08-17 19:56:55
Re: Antibioticele anuleaza eficacitatatea pilulei? - un mit?exact fiecare organism reactioneaza altfel... de cand iau si eu anticonceptionale, motto-ul meu e better safe than sorry; si cred ca o zic a mia oara, nu moare nimeni de la prezervativ. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline
Pagini: 1
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|