|
Nu esti logat.
Nelamuriri!#1 2011-08-16 17:27:33
Nelamuriri!Buna fetelor! Am si eu ceva dileme..iau anticonceptionale Karissa, iar luna trecuta mai aveam inca 3 pastilute pana la menstra si a inceput sa-mi curga o secretie maronie...pana in ziua cand ar fii trebuit sa vina normal menstra...aceasta fiind duminica, si a venit , nu abundent nu nimic.. nu am luat alte pastile care sa fii interactionat cu AC, ma intreb de la ce ar putea fii, si normal..daca e vorba de vreo sarcina:| aaaaa sa precizez..ca datorita programului de munca..nu luam cam regulat pastilele respectiv, orele erau diferite ba la 21.00 , ba la 23.00.. sa fie asta vreo problema?? Multumesc! “Writing is like prostitution. First you do it for love, and then for a few close friends, and then for money.” Moliere Offline #2 2011-08-16 17:55:07Re: Nelamuriri!nu e nicio problema cu orele, e posibil ca menstra sa fi venit mai "ciudat" luna asta, in niciun caz nu esti insarcinata daca ai luat pastilele corect Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #3 2011-08-16 18:00:39
Re: Nelamuriri!m-am gandit la o raceala...sau trebuie sa schimb pilule..mersi:* “Writing is like prostitution. First you do it for love, and then for a few close friends, and then for money.” Moliere Offline #4 2011-08-16 19:56:11
Re: Nelamuriri!am mai avut si eu mici scurgeri maronii de la karissa inainte de ciclu si tot asa de speriata ca si tine am fost, nici acum nu inteleg de ce apare . Dar bine ca nu e vorba de sarcina . Probabil e un efect al acestor AC. Offline #5 2011-08-17 15:50:27
Re: Nelamuriri!Cum mi-a zis o prietena..in cazurile astea trebuiesc schimbate..astept oricum zilele astea menstra si apoi control Mersi:* “Writing is like prostitution. First you do it for love, and then for a few close friends, and then for money.” Moliere Offline Publicitateloading...
#6 2011-08-18 08:08:09
Re: Nelamuriri!e posibil sa mai ai spotting uneori, daca se repeta si luna viitoare trebuiesc schimbate. www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|