|
Nu esti logat.
Amanarea menstruatiei-protectie-3#39 2007-06-20 22:24:02
Re: amanarea menstruatiei-protectienu nui bai ... poti sa iei si 3 folii la rand ... nui nici o problema ... poti sa amani cu o luna sau cu o sapt ...cu cateva zile ...cu cat vrei tu it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline #40 2007-06-20 22:28:44
Re: amanarea menstruatiei-protectiedar nu se intampla nimic ciudat din cauza ca nu-ti vine menstruatia o luna?ca sora-mea ma tot bate la cap sa nu fac chestia asta ca trebuie sa ai menstruatie in fiecare luna,ca altfel poti sa ai tot felul de probleme.of,nu stiu cum sa mai fac!dar cele care ati facut asta,puteti sa-mi spuneti daca chiar functioneaza,adica nu-ti mai vine si apoi,dupa a doua folie,iti vine normal fara nicun fel de dereglare.si mai era o chestie.cica poti sa ai sangerari asemantoare menstruatiei la a doua folie.pai atunci de ce sa mai fac asta,daca tot o sa am sangerari?ciudat! To the world you may be one person, but to one person you may be the world. - Bill Wilson - Offline #41 2007-06-20 22:31:50
Re: amanarea menstruatiei-protectiefunctioneaza ...si eu am facut asta de multe ori ...am amanat chiar si cu o luna si cateva zile ... si nu o fost bai ... nu am sangerat deloc in perioada in care am amanat ...si nu patesti nimic rau stai linistita ... multe dintre noi au facut asa ... de ex persifona din cate am inteles a luat si 3 folii la rand ...si nu a fost bai ... decizia e a ta ...faci cum crezi ...da poti sa stai linistita ca nu patesti nimic rau ... si nui nici un bai ca intro luna nu iti vine it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline #42 2007-06-21 01:36:10
Re: amanarea menstruatiei-protectiesi mie mi s-a intamplat sa iau 2 folii la rand...sau o folie + inca cateva pastile. chiar nu te afecteaza cu nimik. nu-ti face probleme 29+ Offline #43 2007-06-21 13:01:19
Re: amanarea menstruatiei-protectiepoate ca sunt off-topic,dar nu stiu unde sa postez intrebarea...:-/...sa zicem ca iei ac, dar din cauza unei pastile omise sau neprotejarii adecvate, ramai insarcinata! poate sa apara menstruatia peste sarcina in cazul asta? eu am auzit ca daca iei ac si ramai insarcinata nu are cum sa iti vina nicio menstruatie peste sarcina...e adevarat,doctoressa? Offline Publicitateloading...
#44 2007-06-22 14:07:48
Re: amanarea menstruatiei-protectieruxxy05...nu vine nici o menstruatie peste sarcina....insa am foarte puternicul sentiment ca am mai raspuns undeva fix la intrebarea asta, la fel formulata....nu iei warn doar pentru ca nu am timp sa caut...insa daca ai postat in 2 locuri(si eu cred ca asa ai facut) te rog sa nu mai repeti chestia asta ca iei direct ban o zi@! Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #45 2007-08-24 17:53:10
Re: amanarea menstruatiei-protectiehmm...adica sa zicem ca daca ramai insarcinata,atunci clar nu iti vine...(daca iei anticonceptionale)...nu? Offline #46 2007-08-24 17:58:28
Re: amanarea menstruatiei-protectiein sarcina prin definitie nu ai menstruatie...indiferent daca iei AC si ai ramas pt ca nu le-ai luat corect sau nu iei deloc mami de minuni Offline #47 2007-09-21 18:00:02
Re: amanarea menstruatiei-protectieBuna ziua. Am o problema. In luna iulie am luat pt prima data anticonceptionale Novynette si mi-am amanat menstruatia pana acum luand fara a face pauza de 7 zile toate tabletele una dupa cealalta. Acum am terminat a 3 a folie, sunt in a 3 a zi de pauza si ink nu mi-a venit menstruatia. In tot acest timp am avut relatii sexuale. Cum pot rezolva? Va multumesc. Offline #48 2007-09-21 18:01:00
Re: amanarea menstruatiei-protectieciteste regulile. ai warn. ti-am raspuns in partea cealalata mami de minuni Offline #49 2008-09-04 14:11:12
Re: amanarea menstruatiei-protectieas vrea si eu sa stiu cv:-s..eu folosesc yasmin..si aqm cum plec la mare am vrut sa imi aman menstruatia..si am luat 2 folii...aqm 5 zile le`am terminat si ink nu mi`a ven ciclu...de obicei imi venea in a 3`a zi...sapt viit merg la mare...exista riscul sa fiu pe ciclu?(( Offline #50 2008-09-04 14:15:24
Re: amanarea menstruatiei-protectiepai mai e vreme sa vina pana la termianrea pauzei ..stai calma ca va veni. Ultima oara a fost editat de Alina Delia (2008-09-04 14:16:19) Cine rade la urma....gandeste mai incet Offline #51 2011-08-15 12:48:05
Re: amanarea menstruatiei-protectieBuna! Am sarit peste o pauza de 7 zile si am continuat cu o noua folie, ca sa aman cateva zile CM. Intrebarea mea e daca sunt protejata in pauza de 7 zile pe care o voi face, chiar daca nu am terminat o folie intreaga, sau daca pauza asta in timpul foliei intrerupte e ca si cum as uita pastilele. Multumesc! Offline #52 2011-08-15 12:49:20Re: amanarea menstruatiei-protectieesti protejata si pe timpul pauzei, chiar daca iei o pastile sau toate de pe folia noua Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #53 2011-08-15 15:23:33
Re: amanarea menstruatiei-protectieOk. Multumesc! Offline #54 2011-08-18 09:43:18
Re: amanarea menstruatiei-protectieTotusi am o nelamurire. Organismul de unde "stie" ca eu urmeaza sa fac pauza de 7 zile pe care am sarit-o, si ca de fapt nu uit pastile? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|