|
Nu esti logat.
1.analiza babes papanicolau 2.spotting#1 2007-12-01 16:06:19
1.analiza babes papanicolau 2.spottingam o nedumerire ... pe analiza scrie motivele recomadarii frotiului : vaginita nespecifica . dar mai jos dupa efectuarea analizei scrie : frotiu in limite normale. asta inseamna ca nu am vaginita nespecifica, nu? You say...ONE love, ONE life when it's ONE need in the night. It's ONE love, we get to share it, it leaves you baby LIKE YOU CARE FOR IT... Offline #2 2007-12-01 16:14:15
Re: 1.analiza babes papanicolau 2.spottingacest spotting la mine e defapt o scurgere maronie si mai condensata...mai groasa... e normal? You say...ONE love, ONE life when it's ONE need in the night. It's ONE love, we get to share it, it leaves you baby LIKE YOU CARE FOR IT... Offline #3 2007-12-01 16:19:11
Re: 1.analiza babes papanicolau 2.spottingpoate ar trebui sa mergi totusi inapoi la planning, chiar asa de des nu e normal. iubesc+Camelia+Matei Offline #4 2007-12-01 16:40:07
Re: 1.analiza babes papanicolau 2.spotting... ok...o sa vad dca trece luna asta dar in legatura cu testul ....odata ce scriue frotiu in lim normale inseamna ca nu am vaginita nespecifica...? You say...ONE love, ONE life when it's ONE need in the night. It's ONE love, we get to share it, it leaves you baby LIKE YOU CARE FOR IT... Offline #5 2007-12-01 16:42:15
Re: 1.analiza babes papanicolau 2.spottingasta ar trebui sa insemne, dar nu sunt sigura. sa vedem ce spun si alte fete iubesc+Camelia+Matei Offline Publicitateloading...
#6 2007-12-01 17:24:28
Re: 1.analiza babes papanicolau 2.spottinghope so...spuneti spuneti deci:D... ........ deci nu nteleg....DEJA MI-am facut testul acela ....si mi zice frotiu in limite normale...daca e in limite normale nu e normal sa nu am vaginita?? adica ea m-a treimit sa fac testul suspectandu ma de vaginita...ma intelege cineva se pare ca nu. Ultima oara a fost editat de Ali_Hewson (2007-12-01 19:43:16) You say...ONE love, ONE life when it's ONE need in the night. It's ONE love, we get to share it, it leaves you baby LIKE YOU CARE FOR IT... Offline #7 2007-12-01 18:09:38
Re: 1.analiza babes papanicolau 2.spottingAli_Henson ai warn pt ca nu ai editat...te rog citeste regulile...spottingul e normal in primele 3 luni de administrare si de obicei e maroniu...si dute si fa ti o analiza de secretie...sa vezi sigur daca vaginita aia exista sau nu...si daca e dece fel e... happy with him...inlove with him... Offline #8 2007-12-01 18:36:39
Re: 1.analiza babes papanicolau 2.spottingam si eu o intrebare...luna trecuta am luat niste antibiotice timp de cinci zile pt un cheg de sange la mana...si a venit si menstruatia si eu iar microgynon de 5 luni si vineri am inceput a 6 folie...dar sangerarea nu sa oprit inca si are aspect de spotting la fel ca in prima luna...in prima luna de administrare am avut spotting vreo 5 zile dar apoi eu nam mai avut probleme din acestea...oare o fi grav?sa ma panichez? Offline #9 2007-12-01 20:43:26
Re: 1.analiza babes papanicolau 2.spottingcand ai terminat antibioticele? probabil e scazuta inca protectia...si din acea cauza sangerezi... happy with him...inlove with him... Offline #10 2007-12-01 21:35:28
Re: 1.analiza babes papanicolau 2.spottingchiar inainte de perioada de pauza cu o zi Offline #11 2007-12-02 00:00:38
Re: 1.analiza babes papanicolau 2.spottingdap aia e...inca nu esti protejata...doar dupa ce inghiti 7 pastilute din folia noua...si din pacate s ar putea ca sangerarea sa tina toata folia... happy with him...inlove with him... Offline #12 2007-12-02 13:59:34
Re: 1.analiza babes papanicolau 2.spotting deja e din ce in ce mai rau...nu-nteleg de ce:| mai nou am avut contact sexual si am sangerat destul de urat nu am avut dureri dar nu-nteleg de ce a trebuit sa se-ntample asta:| cu spottingul...e una dar nu mi-a mai curs decat f putin pana sa am contactul sexual chiar e ciudat o sa mi schimb oricum medicul dar aveti idee de ce s-a intamplat asta? ma simt groaznic You say...ONE love, ONE life when it's ONE need in the night. It's ONE love, we get to share it, it leaves you baby LIKE YOU CARE FOR IT... Offline #13 2007-12-02 14:04:44
Re: 1.analiza babes papanicolau 2.spottingte cred...dar nu dispera...poate fi un caz izolat si nu se va repeta si luna viitoare...daca totusi se repeta atunci mergi la medic... happy with him...inlove with him... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|