|
Nu esti logat.
Sfat despre "pastila de a doua zi"#1 2007-12-01 17:45:38
sfat despre "pastila de a doua zi"acum o saptamana am avut un contact neprotejat,dupa care am luat pastila "de a doua zi".acum,la o saptamana,am inceput sa am scurgeri de sange.ar trebui sami fac probleme? este normal asa ceva? mentionez ca nu trebuia sami vina ciclul.multumesc sinceritatea si respectul sunt ca un bumerang incepe mai intai cu tine insuti si se va intoarce si de la cei din jur Offline #2 2007-12-01 17:48:25
Re: sfat despre "pastila de a doua zi"nu ar trebui sa iti vina ciclul in perioada asta? s-ar putea ca pastila sa fi grabit lucrurile... iubesc+Camelia+Matei Offline #3 2007-12-01 18:04:54
Re: sfat despre "pastila de a doua zi"e vb de sangerarea de dupa postinor si e normala...nu ti fa griji...dar vezi ca menstra s ar putea sa intarzie din cauza postinorului... happy with him...inlove with him... Offline #4 2007-12-02 12:23:42
Re: sfat despre "pastila de a doua zi"multumesc pt ajutor .acum sunt mai linistita sinceritatea si respectul sunt ca un bumerang incepe mai intai cu tine insuti si se va intoarce si de la cei din jur Offline #5 2007-12-02 14:16:06
Re: sfat despre "pastila de a doua zi"cu placere happy with him...inlove with him... Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|