|
Nu esti logat.
Antibiotic-reactii adverse?#1 2011-08-17 18:10:14
antibiotic-reactii adverse?buna.iau antibiotic augmentin de o saptamana la recomandarea medicului,pentru ca am facut o infectie oribila in gat.o data ce am inceput sa iau antibiotic am suferit si o constipatie extrema,iar singura solutie sa "Elimin" a fost sa iau de la farmacie un dispozitiv cu pompita,care se introducea in anus si elimina o solutie cu glicerina,care "inmoaie" ca sa zic asa.doar asa am reusit sa scap de constipatia aia oribila.si de atunci am niste usturimi in zona anusului-perineu-si putin zona inferioara a labiilor(partea de langa perineu).simt niste arsuri,iar pielea din acea zona parca se cojeste.e ca atunci cand ti-ai ars pielea de la soare,iar la dush ti se fac asa niste gramajoare mici de piele subtire adunata.am avut contact sexual si chiar m-a deranjat un pic la intrarea in vagin,cand imi atingea labiile.plus de asta am si labiile foarte uscate,intarite,sunt diferite.e posibil sa fie o reactie adversa de la antibiotic? sau doar pentru ca m-am fortat extrem atunci cand am fost constipata?mi-e frica pe de alta parte sa nu fie vreo infectie,vreo ciuperca please help me:) Offline #2 2011-08-17 19:55:37
Re: antibiotic-reactii adverse?cel mai probabil constipatia a fost de la tratament asa patesc si eu. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #3 2011-08-19 10:58:25
Re: antibiotic-reactii adverse?constipatia aia nu prea ma mai intereseaza,a trecut.ma sperie insa acum usturimile pe care le am in zona anus-perineu si putin din labii si pielea aia care se exfoliaza.si asta tot de la antibiotic ar putea fi? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|