homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

HELP

#1 2011-08-21 22:09:58

UnMikishor
Membru
Inregistrat: 2011-08-21

HELP

Buna seara,
Am uitat sa iau pastiluta doua zile la rand si anume zilele 14 si 15. Astazi, a 16-a zi, mi-am adus aminte si am luat-o la ora 19 desi deobicei o iau in jurul orei 23. M-am gandit sa merg cu folia mai departe si sa nu intrerup..dar faza urata este ca tocmai mi-a venit! Nu stiu ce sa fac sa intrerup chiar daca am mai luat o pastila azi? Sa merg incontinuare chiar daca mi-a venit? Va rog sa ma ajutati sj sa-mi spuneti ce sa fac! Nu imi este de contraceptie intrucat nu am avut contat ssexual dar mi-e frica ca m-am dereglat de tot...Va multumesc anticipat!
P.S. Folosesc Karissa...

#2 2011-08-21 22:19:56

hai_faiv
Hero member
De la: bubulina gospodina
Inregistrat: 2008-08-18

Re: HELP

ceea ce ti-a venit se numeste spotting pentru ca ai uitat 2 pastile consecutiv. eu spun sa mergi in continuare cu ele, caci daca te opresti vei face mai mult rau (dpdv al dereglarii) smile
puss

When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history.

#3 2011-08-21 22:42:02

sweeeeety
New member
Inregistrat: 2011-06-14

da, si eu zic la fel ca si hai_faiv , mergi mai departe cu folia chiar daca ai acest spotting dar ai grija sa nu mai uiti nici o pastila! daca cumva vei avea contact sexual cred ca cel mai indicat e sa te protejezi suplimentar folia asta adica eu asa as face (dar eu sunt mai paranoia de fel lol )

#4 2011-08-21 22:57:35

UnMikishor
Membru
Inregistrat: 2011-08-21

Va multumesc mult pentru raspunsuri! Spottingul acesta poate dura si mai multe zile? adica e ca un fel de menstruatie? Daca ma trezesc maine "insangerata" sa nu ma panichez? big_smile

par  buga

#5 2011-08-21 23:20:36

hai_faiv
Hero member
De la: bubulina gospodina
Inregistrat: 2008-08-18

poate tine 1 zi,2,3 etc..sau pana la sfarsitul foliei. depinde de organism. deci nu te panica daca maine ai la fel, sangerari. puss

When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history.

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.