|
Nu esti logat.
Fard pleoape#1 2007-12-01 15:03:57
fard pleoapemai fetelor niciodata nu am stiu ce culoare sa aleg la fard ochisorii mei sunt ba albastrii ba verzi.ma machez forte rar si nu imi place sa ma fardez in ton cu hainele desi parca asa trebuie...... deci la culoarea mea ce nuanta de fard sa aleg???? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #2 2007-12-01 15:07:35
Re: fard pleoapepai cred ca te-ar prinde un albastru marin, gri, kaki, bleumaren, roz deschis..... #3 2007-12-01 15:12:56
Re: fard pleoapehttp://www.maybelline.ro/products/face. … QgodBzVTtQ VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #4 2007-12-01 15:24:36
Re: fard pleoapesi eu am ochii albastrii si am constatat de mult timp ca albastrul nu se potriveste in nici un caz. Mai nou folosesc un maro-portocaliu, foarte interesant si sunt multumita. Gri e la fel de interesant sau roz. Unde dragoste nu e, nimic nu e. Offline #5 2007-12-01 15:26:59
Re: fard pleoapeda albastru nu merge.nu imi place nici mie,pana acum foloseam diverse nuante de roz dar m-am cam plictisit de ele.ma bate gandul sa cumpar ceva de la maybelline VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline Publicitateloading...
#6 2007-12-01 15:27:08
Re: fard pleoapeasa mi se intampla si mie...ba sunt albastri. verzi negri...eu dak ma machiez ma asortez cu hainele ! #7 2007-12-01 15:28:15
Re: fard pleoape
si maro merge la ochi albastri ! #8 2007-12-01 15:37:59
Re: fard pleoapedar fardul asta tip spuma de la maybelline are cineva?? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #9 2007-12-01 15:39:34
Re: fard pleoapemie nu-mi plac fardurile astea tip spuma pt ca se aduna pe pleoape si se vede urat...se intinde si cam greu tot fardurile normale mi se par cele mai potrivite. #10 2007-12-01 15:43:16
Re: fard pleoapeastia zic ca nu se intind.si toate pe care le-am avut eu pana acum normale au fost si se strangeau VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #11 2007-12-01 17:18:44
Re: fard pleoapepentru ochii albastri poti folosi si nuante de auriu sau maro. poti combin 2 nuante o data. ochii albastri ies in evidenta foarte usor si daca ii fardezi cu albastru vor iesi si mai mult. pentru un efect in stilul starurilor incearca o baza de machiaj pentru ochi. eu am ceva de la pupa si arata superb. se aplica pe pleoapa inaintea fardului pudra. nu se intinde deloc, si in plus culoarea e mai intensa si se pastreaza mai mult. Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #12 2007-12-01 17:54:32
Re: fard pleoapeai mei sunt albastrii majoritatea timpului. folosesc verde metalizat, un creion cu doua capete respectiv doua nuante de verde. sunt foarte multumita . mai bine si decat gri si decat roz si mai ales fara albastru pe pleoape. iubesc+Camelia+Matei Offline #13 2007-12-01 18:54:26
Re: fard pleoapece culoare are parul tau ralucaelena ? Fiecare zi e un nou inceput !!! Nu te iubesc pentru ceea ce esti, ci pentru ceea ce sunt atunci cand sunt cu tine Offline #14 2007-12-02 20:42:49
Re: fard pleoapePentru ochii albastri cele mai indicate culori sunt - roz , maro, maro-roscat, portocaliu, lila , bronz, gri . Fiecare zi e un nou inceput !!! Nu te iubesc pentru ceea ce esti, ci pentru ceea ce sunt atunci cand sunt cu tine Offline #15 2007-12-02 20:47:15
Re: fard pleoape
natural saten deschis dar pt. moment blonda asa cum este mierea poate cu o idee mai inchis VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #16 2007-12-02 20:58:05
Re: fard pleoapel'oreal are niste farduri duble (2 culori) de ochii pt ochii albastri/verzi/caprui Ultima oara a fost editat de ?! (2007-12-02 21:01:07) Offline #17 2007-12-02 21:18:30
Re: fard pleoapepai daca zici ca esti blonda pt o privire naturala alege si tu nuante calde de roz, piersica, bej, crem Fiecare zi e un nou inceput !!! Nu te iubesc pentru ceea ce esti, ci pentru ceea ce sunt atunci cand sunt cu tine Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|