homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

..sint in mare dilema..

#1 2007-12-02 22:04:14

micusa
Full member
Inregistrat: 2007-01-08

..sint in mare dilema..

fetelor, va rog sa va dati cu parerea si la povestea mea..e vorba de un baiat din colectivul meu a carui atentie de ceva vreme e mai mult decit trebuie..nici  nu stiu de unde sa incep..
sintem prieteni buni..povestim unul altuia despre relatiile noastre eu ii mai povestesc din cea fost cu fostul meu prieten, el imi povesteste povestea lui cu fostele si cu actuala(tin sa mentionez ca acum e intro relatie de 5 ani timp in care jumatate de an au fost despartiti dar nu mai inteleg cred totusi ca o ubeste daca sa intors la ea)..imi spunea acum ceva vreme ca doamne fereste nar inselao..si ca a fost odata doar un sarut cu una in timp ce era cu actuala si cika il mustra constiinta si ia spus de sarutul cela si a iesit cu mare scandal..
acum nul inteleg..insista foarte mult sa mergem la sauna in una din zile cind ea e plecata..lam refuzat categoric..din respect pentru ea evident..insa acum in una din zile am hotarit cu tineretul din colectiv sa sarbatorim ziua de nastere a fiecaruia din noi in grup..si sa hotarit sa mergem la sauna(normal a hotarit el mai mult pentru toti) eu una sustinind una si buna ca nu merg..si sau inceput vorbe:ca tu nu esti cu noi, ca nu ne respecti..blabla(era vorba de 3 fete si 4 baieti), zic bine merg dar eu nu ma desbrac..zis si facut..a fost foarte super..neam distrat de minune, am jucat biliard,tenis de masa..am cintat caraoke exceptie sauna(pentru mine evident)..acest baiat sa purtat super, am dansat, a fost atent..ma luat de citeva ori in brate..ei ma rog nam dat prea mare importanta..
am observat ca dupa seara aia, a inceput sa fie mai aproape de mine..adica sasi piermita sa ma mingie pe cap, sa ma sarute ..asa amical..lukru care nul facea inainte..in una din zile erau fetele la mine in oficiu, unde vine el si ma imbratiseaza ( si lam respins ) sa suparat foc a iesit cika: dam la divort? nu mai intru la tine in oficiu? zic nu..el:ok
a doua zi neam salutat pur si simplu..adica nu aratam ca sintem suparati sau ceva de genul..adica ne purtam normal..la sfirsitul zilei a intrat la mine simi spune ca de ce eu ma comport asa cu el..iam spus ca numi place atitudinea lui de la o vreme incoace..ca e prea el dragostos cu mine..el spune da cei rau in asta, ca o zi intreaga na fost om din cauza mea, nu poate el fara sa intre la mine sa palavragim..
seara dupa serviciu ma dus acasa (deobicei se duce dupa prietena lui, locuiesc impreuna, dar in acea zi trebuia sa plece in alta parte), in drum spre casa am fost intrun local am mai palavragit una alta..sii zic in gluma..azi dormi singur?la care el imi spune cear fi sa mai luam niste colegi de serviciu(prieteni deai nostri) sa mergem la el pe noapte..la inceput lam refuzat..dar la insistenta lui zis si facut..am fost toti patru la el..a fost super totul..cind veni vorba de somn fetele sus, baietii jos..el sa bagat linga mine sub plapuma..am insistat sa se dea jos(ma rog nu am insistat suficient) oricum tin sa mentioenz ca nu sa dat la mine, ma tinut doar in brate..si a fost asa de bine..la un moment dat cind prietena mea sa dus in baie el a incercat sa ma sarute..dar nu iam piermis so faca..intrun final lam convins sa se dea jos ca eu nu pot dormi..
mam trezit spre dimineata la el in brate(jucinduse in parul meu)..numi dau seama cum si cind so fi virit inapoi linga mine oricum mam facut ca nu simt nimik..ma sarutat pe spate sa sculat si aplecat in dus..am ramas masca..sincer..nu stiu ce sa cred..
ma gindesc ca o fi vreo vrajeala..ca vrea cu orice pret sa ma faca a lui..dar stie ca eu niciodata no sa fiu deacord atita timp cit are prietena..acum stiu ca nu am gresit cu nimik..mda poate fata de prietena lui am gresit cu ceva..
a doua zi a intrat la mine si ma intrebat daca mia placut la el si daca o sa mai merg..iam spus ca merg cu conditia sa fie de vineri spre simbata, sau simbata spre duminica ca sa ma pot satura de somn (nu de alta dar am fost neom a doua zi la serviciu).. la care el:asa ceva nu se poate (iarasi e vorba de prietena lui )
nu stiu fetelor..poate ginditi prost despre mine..dar eu nu stiu cum sa procedez mai departe..adica il plac cit de cit..dar ma tem sa nu ma indragostesc de el..nu de alta dar ne vedem zi de zi si se afiseaza mai peste fiecare 10 minute in oficiul meu.. dar nul inteleg..daca are femeie acasa ce mai cauta in mahala..ma pun in locul prietenei lui si nu miar sta bine sa stiu de toate fazele astea..sincer..
datimi si mie un sfat varog..

mariah carey - bye bye

#2 2007-12-02 22:12:40

ivy
Hero member
Inregistrat: 2007-03-21

Re: ..sint in mare dilema..

depinde foarte mult de relatia lui... daca se intelg ok sau au inceput sa aiba probleme (care sa NU fie provocate de existenta ta)
situatia pe care o descrii tu seamana f mult cu felul in care a inceput relatia mea, cu specificatia ca iubitul meu avea deja de mult timp probleme cu respectiva... si oricat de mult m-am impotrivit si l-am refuzat atunci, pana la urma lucrurile si-au urmat cursul firesc si ne-am indragostit...
sfatul meu e sa nu faci absolut nimic cu el atata timp cat e inca cuplat! daca reusesti sa te abtii, poti sa spui ca ai constiinta impacata. daca in schimb contribui la destramarea relatiei lui actuale, deja s-ar schimba lucrurile... nu e frumos, nu e etic sa te bagi peste altcineva...

Just like a tattoo
I'll always have you...

#3 2007-12-02 22:15:46

luna_amara
Hero member
De la: craiova
Inregistrat: 2007-08-16

da atat timp cat lucrurile nu is lucrurile clar intre el si actuala mai bine stai calma si sa  iti ti in frau sentimentele,se pare ca el ori se joaca,ori ar cam vrea ceva ,insa si u stii.ca daca alergi dupe2 iepuri....asa k incearca sa l eviti ,macar pana issi clarifica situatia "conjugala"sau de ce nu intreaba l franc.de ce se poarta asa.?

take me as i am or watch me as i go!

#4 2007-12-02 22:20:36

micusa
Full member

..stii el imi vine cu vrajeli din astea ca are probleme, numi spune ce anume..si cika inca citeva scandaluri din astea si sa zis cu relatia lui..dar eu totusi cred ca asteas vorbe goale..eu totusi cred ca el niciodata nar face pasul asta sa se desparta de ea..ii leaga prea multe..dar imi spune ca la ei nu mai e iubire..ca e deja deprindere..dar totodata imi spune ce fata buna e..si nu ma bag peste ea..in nici un caz..toate propunerile care vin sint din partea lui..si ma tem doar sa nu ma faca sa ma indragostesc de le..atita tot..ca ii poate reusi..la sigur..e priceput la asta

mariah carey - bye bye

#5 2007-12-02 22:22:38

micusa
Full member

de ce se poarta asa in special cu mine? fiindca pe tine te plac cel mai mult din toate fetele din colectiv..

mariah carey - bye bye

Publicitate

loading...

#6 2007-12-02 22:23:10

ivy
Hero member

mai... tu trebuie sa fii tare, pana nu vezi cu ochii tai ca relatia e gata! si nu la modul "o sa se termine...", ci "s-a terminat". gandeste-te ca daca te indragostesti de el si se dovedeste ca a vrut doar o aventura, tot tu suferi. mai bine tine-te tare si ai un pic de rabdare... daca e sa fie al tau, va fi. daca vrea sa joace la dublu, tzeapa lui, oricum nu te-ar merita. nu se merita sa risti sa devii amanta lui... ai rabdare smile

Just like a tattoo
I'll always have you...

#7 2007-12-02 22:25:30

skumpi
Vizitator

eu nu am o parere prea buna despre acest tip...pe langa faptuk k are iubita si cu siguranta tzine la ea se mai si da la tine ! in primul rand nu o respecta pe ea darminte pe tine ! cred k isi doreste o aventura pe lg relatia actuala !
eu zic sa`i impui niste limite si intr`adevar sa ai grija sa nu te indragostesti d el ca apoi sa`i crezi toate povestile !
mare grija !
ia`l si u mai tare...ce ii trb de la tine atata tp care are iubita ?

#8 2007-12-02 22:33:38

micusa
Full member

vezi ca intre noi nu a fost nimik..nici macar un sarut..dar e clar ca atita timp cit nu intrecem masura nul pot intreba ce vrei de la mine..si dacai spun ca are femeie acasa se supara..si iar ne certam..
fetelor..dar daca el se indragosteste de mine..si din cauza mea sar destrama relatia lui..eu mas simti vinovata..
oricum cred ca iesirile de acest gen se vor sfirsi..categoric la el nu ma mai duc..
dar cu colectivul va trebui sa ies..sa ma distrez si eu..ces proasta sa stau in casa aiurea..

mariah carey - bye bye

#9 2007-12-02 22:38:33

skumpi
Vizitator

iesi dar ignora`l..stai u linistita ca dak se va indragosti d tine primul lucru care il va face va fi sa se desparta d prietena lui

#10 2007-12-02 22:42:21

ivy
Hero member

skumpi a scris:

iesi dar ignora`l..stai u linistita ca dak se va indragosti d tine primul lucru care il va face va fi sa se desparta d prietena lui

exact... crede-ma, e testata chestia asta. totul e sa ai rabdare si sa nu te lasi dusa de val. atata vreme cat nu o insala pe respectiva cu tine, nu ai de ce sa te simti vinovata. si nici nu trebuie sa-i dai apa la moara, daca e sa se indragosteasca de tineo va face pur si simplu, fara sa-l incurajezi tu...

Just like a tattoo
I'll always have you...

#11 2007-12-02 22:46:43

micusa
Full member

ok..mai vedem ce se mai intimpla si maine..revin cu noutati..dar oricum astept pareri..

mariah carey - bye bye

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.