|
Nu esti logat.
Nelamurire la citirea testului de sarcina#1 2011-01-18 07:09:08
Nelamurire la citirea testului de sarcinaSalut. Offline #2 2011-01-18 08:07:38
Re: Nelamurire la citirea testului de sarcinaDa,ac pot avea efecte adverse pentru unele persoane/organisme. Offline #3 2011-01-18 10:14:58
Re: Nelamurire la citirea testului de sarcinaIti multumesc mult pentru raspuns. Offline #4 2011-01-18 10:16:08
Re: Nelamurire la citirea testului de sarcinaeu nu inteleg care e problema, pastilele le-ai inceput din prima zi de menstra ? le-ai luat corect pana acum ? daca da, scoate-ti gandurile astea din cap, simptomele tale pot fi din cauza pastilelor Ultima oara a fost editat de heimdall (2011-01-18 10:18:40) Offline #5 2011-01-18 10:27:10
Re: Nelamurire la citirea testului de sarcinaHeimdall, in decembrie am inceput sa folosesc anticonceptionale din prima zi de menstra. Spre sfarsitul foliei, mai exact cand mai aveam 3 pastilute maro am realizat ca am sarit o pastila, fiindca in loc sa incep noul blister duminica trebuia sa-l incep luni. Nu stiu cand am uitat sa iau acea pastila, insa pe pe toata durata lunii decembrie am folosit in paralel si prezervativul tocmai pentru ca voiam sa ma obisnuiesc intai cu luarea pastilelor la ora fixa. La sfarsitul lui decembrie am avut menstra iar pe 3 ianuarie am inceput a doua folie de AC si am continuat sa ma si protejez cu prezervativ, insa timp de 2 saptamani au aparut starile acelea ciudate de discomfort sub coaste, balonare si in cateva randuri greata si tensiune in sani. Acum ma simt ceva mai bine insa sunt ingrijorata si de aceea am facut testul de sarcina. Offline Publicitateloading...
#6 2011-01-18 10:28:18
Re: Nelamurire la citirea testului de sarcinapa te-ai protejat cu prezervativ, ti-a venit menstruatia... e cazul sa te linistesti Offline #7 2011-01-18 10:39:54
Re: Nelamurire la citirea testului de sarcinaIn decembrie nu le-am folosit corect ca am sarit pastiluta aia Offline #8 2011-01-18 11:42:56
Re: Nelamurire la citirea testului de sarcinada, eu zic sa te linistesti de tot. Daca prezervativul nu stii tu ca s-a spart, nu l-as banui ca a dat gres. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #9 2011-01-25 14:17:16
Re: Nelamurire la citirea testului de sarcinaVa multumesc mult pentru raspunsuri. Offline #10 2011-03-01 15:43:34
Re: Nelamurire la citirea testului de sarcinaBuna!voiam sa va cer un sfat.in decembrie am luat niste antibiotice ce interactioneaza cu yasmin,de atunci menstraeste inchisa laculoare si cu cheaguri.Am facut 2 teste de sarcina care au iesit negative,am fost azi si la un medic radiolog care mi-afacutoecografie si mi-aspus ca am un ovar mai mare si care ar avea un chist.acesta se rosoarbe cu anticonc?si...mai este vreo posibilitate sa fiu insarcinata in aproape 13 saptamani si sa nu fi vazut medicul asta?ca ma dor sanii ingrozitor.multumesc Offline #11 2011-03-01 15:46:31
Re: Nelamurire la citirea testului de sarcinadaca de atunci ti-a tot venit menstruatia nu esti insarcinata, arata asa de la Yasmin Offline #12 2011-08-23 20:26:03
Re: Nelamurire la citirea testului de sarcinaBuna ! Offline #13 2011-08-23 20:59:00
Re: Nelamurire la citirea testului de sarcinaContactul de joi a fost protejat? Si pe testul de sarcina se vedeau 2 linii? ori una? Ochi pentru ochi şi lumea va deveni oarbă. Offline #14 2011-08-23 21:22:05
Re: Nelamurire la citirea testului de sarcinadaca te-ai protejat (cum ar fi normal) nu ai cum sa ramai gravida si e din cauza stresului, dereglari hormonale si altele.. daca in schimb nu te-ai protejat, repeta testul peste o saptamana. www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!! Offline #15 2011-08-23 21:52:21
Re: Nelamurire la citirea testului de sarcinaPai ne-am protejat , am folosit prezervativul iar el mi-a spus ca de dat drumu nu si-a dat , iar prezervativul nu era spart , rupt , nimic .. Dar pur si simplu nu inteleg de ce nu imi vine sunt foarte ingrijorata . Offline #16 2011-08-23 22:00:51
Re: Nelamurire la citirea testului de sarcinacred ca tu te referi la cea de-a doua linie, care da,s e vede vag , pe teste uneori chiar si inainte sa il faci (se vede, asa foarte putin si de apropae) Offline #17 2011-08-23 22:16:19
Re: Nelamurire la citirea testului de sarcina@ V. : cea de-a doua linie nu trebuia sa fie despartita de cea de a doua ? ei bine in cazul meu nu era pur si simplu o linie .. Si problema este ca nu ma pot duce la doctor sa orice altceva gen :s nu cu parinti ca ai mei adica ar trebui sa ma simt norocoasa ca nu au aflat inca ca nu mai sunt virgina , ei de obicei afla tot foarte repede si sa zic ma tin din foarte scurt . Sunatul din ora in ora e putin spus Offline #18 2011-08-24 14:09:08
Re: Nelamurire la citirea testului de sarcinadaca te'ai protejat, prezervativul nu s-a rupt la contactul acesta de care zici ,nici la vreunul de dinainte, daca zici ca nu si-a dat drumul in tine nu ai de ce sa-ti faci griji. Se mai intampla diverse dereglari in organism, nu poti decat sa astepti, altceva nu ai ce sa faci, va veni la un monet dat. Fa alt test cum zice V. dupa o saptamana de la intarzierea ciclului sau 3 saptamani de la contatct, cu siguranta acela va arata corect. Ia sure check dupa parerea mea e cam cel mai bun. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|