|
Nu esti logat.
Afla cum esti in functie de ziua saptamanii in care te-ai nascut-2Pagini: 1 2
#20 2011-08-23 17:48:56
Re: Afla cum esti in functie de ziua saptamanii in care te-ai nascutNascuta Duminica si chiar mi se potriveste in proportie de 80 % The wise man said just find your place In the eye of the storm Seek the roses along the way Just beware of the thorns. Offline #21 2011-08-23 17:52:15
Re: Afla cum esti in functie de ziua saptamanii in care te-ai nascutnascuta lunea I love you. Remember. They cannot take it Offline #22 2011-08-23 19:28:39
Re: Afla cum esti in functie de ziua saptamanii in care te-ai nascuttotal pe langa lol Do the world a favor, stay like this forever. Offline #23 2011-08-23 19:39:41
Re: Afla cum esti in functie de ziua saptamanii in care te-ai nascutsunt nascuta luni si inafara de planul profesional se potriveste Offline #24 2011-08-23 20:21:28
Re: Afla cum esti in functie de ziua saptamanii in care te-ai nascutsi mie mi se potriveste destul de mult cu toate ca nu prea credeam ca va avea vreo legatura ziua in care m-am nascut cu personalitatea.. www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!! Offline Publicitateloading...
#25 2011-08-23 21:00:37
Re: Afla cum esti in functie de ziua saptamanii in care te-ai nascutSi mie mi se potriveste in mare parte (luni) , nu ma asteptam; Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #26 2011-08-23 21:13:33Re: Afla cum esti in functie de ziua saptamanii in care te-ai nascutSi mie mi se cam potriveste, fara unele detalii (ziua de luni). E misto ca scrie de psihologie la mine, un domeniu in care mi-as fi dorit sa pot practica, in special cum scrie acolo, ca "profiler" (nu stiu exact care e denumirea in romana). Si cica ma inteleg bine cu cei nascuti vineri, iar al meu e nascut... vineri Offline #27 2011-08-23 21:18:11
Re: Afla cum esti in functie de ziua saptamanii in care te-ai nascut
Nu stiu daca ma putea nimeri mai bine mai ales partea cu Ai un talent deosebit pentru limbile straine si pentru a pune in practica idei sau proiecte. Iti place sa schimbi des mediul asa ca vei avea multe locuri de munca. Ai probleme in a respecta ierarhia. asta ca tot ma cert si nu vreau sa respect deciziile sefilor acum Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #28 2011-08-23 21:48:36Re: Afla cum esti in functie de ziua saptamanii in care te-ai nascutEu sunt nascuta marti. Mi se potriveste foarte bine, doar ca si al meu e tot marti si e asa si-asa Depinde si de zodie banuiesc Nu ca as crede in astea prea mult, dar sunt amuzante Offline #29 2011-08-24 18:36:41
Re: Afla cum esti in functie de ziua saptamanii in care te-ai nascutHa, sunt nascuta vinerea si chiar mi se potriveste Offline #30 2011-08-24 21:33:48
Re: Afla cum esti in functie de ziua saptamanii in care te-ai nascutSunt nascuta miercurea si mi se potriveste perfect. Offline #31 2011-08-24 22:53:19
Re: Afla cum esti in functie de ziua saptamanii in care te-ai nascut
Si tu? Ne luam de manuta, tot vineri sunt si in afara de plan profesional, ma regasesc perfect Offline #32 2011-08-25 11:50:45
Re: Afla cum esti in functie de ziua saptamanii in care te-ai nascuteu sunt nascuta joi si se potriveste fiecare cuvintel, pe toate planurile *Even the biggest failure, even the worst, beats the hell out of never trying. *Sa fii veterinar este unul din cele mai speciale lucruri din lume *16.04.13 - cea mai frumoasa zi Offline #33 2011-08-25 12:23:25
Re: Afla cum esti in functie de ziua saptamanii in care te-ai nascutcate fete sunteti nascute luni...si eu sunt nascuta tot luni... 'Cause I've got you to make me feel stronger /When the days are rough and an hour feels much longer /Yeah when I got you to make me feel better /When the nights are long they'll be easier together...... Offline #34 2011-08-25 15:16:02
Re: Afla cum esti in functie de ziua saptamanii in care te-ai nascutsi eu tot luni So where is the passion when you need it the most... Offline #35 2011-08-25 16:22:47
Re: Afla cum esti in functie de ziua saptamanii in care te-ai nascutla mine descrierea (cea pt sambata) se potriveste din plin Offline
Pagini: 1 2
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|