|
Nu esti logat.
La ce modificari trebuie sa te astepti dup ce iti incepi viata sexuala-2Pagini: 1 2
#20 2011-07-05 16:52:30
Re: la ce modificari trebuie sa te astepti dup ce iti incepi viata sexualaEu mi-am inceput viata sexuala la 19 ani si am observat ca am sanii mai fermi si mai rotunzi. Acum sunt intr-o pauza de aproape 5 luni si nu mai sunt la fel de fermi si de tari. ”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg) Offline #21 2011-07-06 08:24:49
Re: la ce modificari trebuie sa te astepti dup ce iti incepi viata sexualaYaguar, daca o persoana cu studii medicale a spus asa ceva (lucru de care ma indoiesc dar hai sa presupunem asta, de dragul discutiei) atunci a spus-o in urma cu cel putin 100 de ani. Altfel nu imi explic cum de nu a auzit de STH (hormonul de crestere) si ca tot veni vorba, nu exista nimic care sa sustina teoria conform careia ar scadea secretia acestui hormon in cazul inceperii vietii sexuale. "Patologii ca exemplu gigantismul" reprezinta tocmai o dereglare a secretiei de STH si nu afecteaza doar cresterea in inaltime. In pus, nici genetica nu functioneaza chiar asa... Ultima oara a fost editat de Neverbe (2011-07-06 08:28:03) Everybody's gotta end up somewhere, I'm just taking my time to get there, And it looks like freedom and it smells like fun, But it feels like being on the run... Offline #22 2011-07-06 08:50:15
Re: la ce modificari trebuie sa te astepti dup ce iti incepi viata sexualabăi frate mesajul lui yaguar l-am mai citit la ?ncă cel puțin 3 topicuri... este identic.. chiar nu vede niciun moderator?? ??? Everything will be OK at the end. If it's not OK, it's not the end. ??? ..::: Eveline-Ioana (29.05.2015) prin FIV :::.. ..::: Erika-Maria (10.02.2020) natural :::.. Offline #23 2011-07-06 08:53:21
Re: la ce modificari trebuie sa te astepti dup ce iti incepi viata sexuala
am observat ca multi folosesc expresia asta, spusele unui doctor / doctor in medicina, fara nici un fel de baza si referinta. Offline #24 2011-07-07 00:25:07
Re: la ce modificari trebuie sa te astepti dup ce iti incepi viata sexualaIn cazul meu am observat o marire a sanilor, latire a soldului, toate cele, insa tind sa cred ca s-a sincronizat cu perioada mea de crestere. Apoi daca te hotarasti sa iei anticonceptionale s-ar putea sa ai efectele astea Men only have two faults....What they do, and what they say! Offline Publicitateloading...
#25 2011-07-09 22:48:12
Re: la ce modificari trebuie sa te astepti dup ce iti incepi viata sexualala mine nu am observat nici o schimbare Am mai pus vre-o 5kg da`s sigura ca nu are nici o legatura Am invatat ca nu merita sa irosesti nici macar o clipa din viata pentru a te gandi la oamenii care nu iti plac sau nu te plac Va pup si aveti grija de vOi Offline #26 2011-08-25 11:43:33
Re: la ce modificari trebuie sa te astepti dup ce iti incepi viata sexuala1. mihaela2289 Offline #27 2011-08-25 11:48:08
Re: la ce modificari trebuie sa te astepti dup ce iti incepi viata sexuala
asta-i regulamentul, nu ai voie sa scrii in mai multe locuri aceeasi chestie; iar cand afirmi ceva, fii pregatit sa argumentezi ceea ce afirmi folosind chestii plauzibile; ca asa si mie mi s-a zis ca dupa ce iti incepi viata sexuala te latesti in bazin si ti se lasa fundul... si persoana aia chiar e de "incredere". daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #28 2011-08-26 01:02:50
Re: la ce modificari trebuie sa te astepti dup ce iti incepi viata sexualaLa mine singura schimbare a fost ca am inceput sa am menstre insuportabil de dureroase , dar am aflat ulterior cauza si e bine c-am reusit intr-un sfarsit s-o si tratez. Offline
Pagini: 1 2
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|