homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

La ce modificari trebuie sa te astepti dup ce iti incepi viata sexuala-2

• Index
  •  » Vreau sa aflu
  •  » la ce modificari trebuie sa te astepti dup ce iti incepi viata sexuala

#20 2011-07-05 16:52:30

Melita
Hero member
Inregistrat: 2011-01-07

Re: la ce modificari trebuie sa te astepti dup ce iti incepi viata sexuala

Eu mi-am inceput viata sexuala la 19 ani si am observat ca am sanii mai fermi si mai rotunzi. Acum sunt intr-o pauza de aproape 5 luni si nu mai sunt la fel de fermi si de tari.

”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg)

#21 2011-07-06 08:24:49

Neverbe
Full member
Inregistrat: 2007-04-18

Yaguar, daca o persoana cu studii medicale a spus asa ceva (lucru de care ma indoiesc dar hai sa presupunem asta, de dragul discutiei) atunci a spus-o in urma cu cel putin 100 de ani. Altfel nu imi explic cum de nu a auzit de STH (hormonul de crestere) si ca tot veni vorba, nu exista nimic care sa sustina teoria conform careia ar scadea secretia acestui hormon in cazul inceperii vietii sexuale. "Patologii ca exemplu gigantismul" reprezinta tocmai o dereglare a secretiei de STH si nu afecteaza doar cresterea in inaltime. In pus, nici genetica nu functioneaza chiar asa...

Pe scurt sexul stopeaza cresterea la fel cum mersul pe bicicleta cauzeaza diabet.

Live long and prosper  rock

Ultima oara a fost editat de Neverbe (2011-07-06 08:28:03)

Everybody's gotta end up somewhere, I'm just taking my time to get there, And it looks like freedom and it smells like fun, But it feels like being on the run...

#22 2011-07-06 08:50:15

Almi Ingerash
Addicted member
De la: capătul țării..
Inregistrat: 2009-06-15

băi frate mesajul lui yaguar l-am mai citit la ?ncă cel puțin 3 topicuri... este identic.. chiar nu vede niciun moderator?? yikes

??? Everything will be OK at the end. If it's not OK, it's not the end.  ???
..::: bebe Eveline-Ioana (29.05.2015) prin FIV bebe :::..
..::: bebe Erika-Maria (10.02.2020) natural bebe :::..

#23 2011-07-06 08:53:21

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19

Yaguar a scris:

Aici adug spusele unui doctor in medicina : ,,2 cele mai principale cauze ce tin de inaltime sunt prima genele mostenite de la parinti. Si a 2 cauza este daca incepi prea devreme aceasta viata sexuala. Si daca de la parinti ai gene sa te inalti sa spunem 1m 83 si daca o fata avind 1m 61 incepe aceasta viata la o virsta frageda ea nu va mai ajunge la 1, 83 dar va ramine cam tot acolo unde si a fost chind petru prima data a inceput sa practice... poate se va mai inalta putin cu chitiva centimetri. Iar baiatul daca trebue sa creasca 1, 83 si la moment are inaltimea 1, 61 va ajunge doar undeva pe la 1m 72. Sunt si cazuri de exceptie dar sunt foarte rare , acestea sunt patologii ca exemplu gigantismul. Iar oamenii sanatosi sunt influentati asa cum vam mentionat." Sexul stopeaza cresterea.

offtopic am observat ca multi folosesc expresia asta, spusele unui doctor / doctor in medicina, fara nici un fel de baza si referinta.

on topic, eu nu sunt doctor in medicina (inca, sper sa ajung intr-o zi smile ). sunt medic insa si mi-ar placea tare mult daca spusele doctorului in medicina pe care il pomenesti ar si explica mecansimul prin care se opreste cresterea, pentru ca eu nu il cunosc si ar fi interesant pentru mine sa aflu.

multumesc.

#24 2011-07-07 00:25:07

Aria_na
New member
Inregistrat: 2011-07-03

In cazul meu am observat o marire a sanilor, latire a soldului, toate cele, insa tind sa cred ca s-a sincronizat cu perioada mea de crestere. Apoi daca te hotarasti sa iei anticonceptionale s-ar putea  sa ai efectele astea lol
Am vazut un mesaj ca de acum scapi de cosuri. Eu nu am fost asa norocoasa, am scapat de ele abia dupa un tratament serios sad

In rest, enjoy ! big_smile

Men only have two faults....What they do, and what they say!  smile

Publicitate

loading...

#25 2011-07-09 22:48:12

Orange
Full member
Inregistrat: 2009-12-04

la mine nu am observat nici o schimbare smile Am mai pus vre-o 5kg da`s sigura ca nu are nici o legatura

Am invatat ca nu merita sa irosesti nici macar o clipa din viata pentru a te gandi la oamenii care nu iti plac sau nu te plac hjarta Va pup si aveti grija de vOi hjarta

#26 2011-08-25 11:43:33

Yaguar
New member
Inregistrat: 2011-07-05

1. mihaela2289
Eu sa gasit aceasta informatsie pe internet atunci nu eram asa sigur in ea, poate nici nu-i trageam asa mare atentie. Fiind la lectie profesorul, a fost intrebat pe aceasta tema (Aceasta a fost o intrebare care nu se referea la tema studiata in timpul lectiei, dar fiind pusa profesorului dumnealui nea raspuns). Ca sa nu apara intrebari: Universitatea de stat de medicina si farmacie,, Nicolae Testimiteanu" din republica Moldova. Insa pe internet gasesc informatii de genul acesta tine lincul http://medicul.net/potenta/relatia-dint … e-sexuale/
Insa ce gasesc pe internet inclusiv si pe lincul care ti lam oferit aceasta pentru mine nu are asa mare valoare dupa cum deja am mentionat, fiindca nu stiu de cine este postat, si cit de corect este. Insa spusele doctorului pentru mine ramine temeiul.
2.Almi Ingerash
Poate si ai vazut mesajul meu la 3 topicuri si este acelasi. Dar care este problema daca 3x3=9 sau la fiecare om trebuie sa le spun alt rezultat spre exemplu 10 sau 8 sau mai stiu eu ce? Undei logica acestui comentariu?
3.Neverbe
Aceste cuvinte au fost spuse anul acesta, iar profesorul stie destul de bine ce inseamna STH. Nu am spus ca gigantismul afecteaza doar crestera in inaltime, dar cuvintele au sunat asa: Acesti oameni sunt influentasi altfel (diferit) de oamenii normali.

#27 2011-08-25 11:48:08

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

3. Nu se admit posturi multiple.

asta-i regulamentul, nu ai voie sa scrii in mai multe locuri aceeasi chestie; iar cand afirmi ceva, fii pregatit sa argumentezi ceea ce afirmi folosind chestii plauzibile; ca asa si mie mi s-a zis ca dupa ce iti incepi viata sexuala te latesti in bazin si ti se lasa fundul... si persoana aia chiar e de "incredere".

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#28 2011-08-26 01:02:50

jeannie
Addicted member
Inregistrat: 2010-07-13

La mine singura schimbare a fost ca am inceput sa am menstre insuportabil de dureroase roll , dar am aflat ulterior cauza si e bine c-am reusit intr-un sfarsit s-o si tratez.
Acneea s-a agravat dupa ce am oprit anticonceptionalele. As fi vrut eu sa fie valabila vorba aia din popor cum ca iti trec cosurile daca ai activitate sexuala. forgetit

Acum

• Index
  •  » Vreau sa aflu
  •  » la ce modificari trebuie sa te astepti dup ce iti incepi viata sexuala

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.