homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Bronz!!-7

#115 2011-08-25 19:14:38

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19

Re: bronz!!

anca90 a scris:

moksha, dar cum de stau taranii pe camp sau la fan in bustul gol, ori muncitorii din constructii si nu patesc nimic desi sunt negri pe corp? si nici nu isi dau cu cine stie ce lotiuni protectoare. eu asta nu inteleg.

autobronzantul e sanatos? eu ma feream de el, crezand ca e plin de chimicale nocive smile

autobronzantul e plin de chimicale nocive smile cu siguranta, ca multe multe alte produse cosmetice, dar e un  bronz sigur in raport cu soarele.

patesc muncitorii si taranii o gramada de probleme anca....daca ai sti cate cancere am vazut in scurtul meu stagiu de dermato..chiar e interesant, ca e o forma benigna de cancer, care insa e tot cancer si apare mai ales pe fata...si erau multe multe femei batrane din sud cu forma asta de cancer, pentru ca ele poarta basma mai ales, spre deosebire de femeile din ardeal care poarta palariile alea cu boruri mari...plus ca e vorba si de felul in care pielea e obisnuita si reactioneaza...sunt multe variabile.

aproape toate femeile de la buna mea din sat au semne clare de afectare solara pe fata si nu numai...chiar daca nu au cancer.

nu e neaparat sa fie ceva imediat, poate sa apara in timp...pielea nu uita. si o arsura solara, mai ales la varste tinere, creste riscul de melanom de aproximativ 5 ori.

april, foarte bine ca te-ai protejat, nu trebuie sa fii neagra ca sa fi fost la mare...de fiecare data cand vezi un om negru gandeste-te ca celulele lui, in disperare de cauza, au eliberat melanina....e ca un fel de infarct al celulelor.

in fine, fiecare face cum vrea, doar ca pur si simplu nu are rost sa faci cancer aiurea....sunt destul de multi factori pe care nu ii putem controla ca sa ne mai punem la soare si sa ne dam cu bere ca sa fim bronzate. parerea mea.

#116 2011-08-25 19:30:21

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

si daca nu va deranjeaza cancerul asa cum a zis moksha, macar ganditi-va la ce efect frumos de imbatranire are soarele asupra pielii. Daca vreti la 30 de ani sa aratati ca si cum ati avea 50... chiar merita?

#117 2011-08-25 19:33:21

Madalina85
Addicted member
Inregistrat: 2009-09-27

Depinde de bronz si de cat stai la soare Monica. Pentru un bronz finut eu zic da da merita...Daca stai de dimineata pana seara si ajungi ca tractoristii se aplica si teoria ta sad

#118 2011-08-25 19:39:42

taisha
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2008-01-17

nu incerca sa te dai bere, april, iti spun din proprie esxperienta. Am incercat si eu, in curte, si pute de iti vine rau. Nu e ca si cum miroase din sticla, sau din pahar, cand se incinde, si mai si transpiri o sa mirosi ca un sconx acklad
mai bine da-te cu ulei de masline, cate putin, ca sa se absoarba in piele, e mult mai eficient ca berea, te innegresti mai repede, plus ca macar si hidrateaza pielea, chit ca lipseste protectia solara. Si el are mirosul lui specific, dar nu se compara cu berea

#119 2011-08-26 10:48:37

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

interesant, moksha. nu stiam lucrurile astea. hmm.

Publicitate

loading...

#120 2011-08-26 11:21:15

april sunset
Insomniac member
De la: Paradisul femeilor
Inregistrat: 2008-12-28

nu m-am mai dat lol merci ca spusasi, taisha. m-am convins definitiv, n-o sa ma dau cu bere niciodata

bebe V., soarele si luna

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.