homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

:)

#1 2007-12-03 18:25:55

baby_doll29
Full member
De la: Hunedoara
Inregistrat: 2007-12-03

:)

Buna!As vrea sa o ajut pe prietena mea si ma gandeam sa va intreb pe voi fiindca eu nu sunt in masura sa-i raspund corect(cred eu).Prin luna septembrie a avut un contact sexual neprotejat(coit intrerupt) si se teme sa nu fi ramas insarcinata.Eu i-am spus ca nu cred ca ar fi ramas pt ca menstruatia i-a venit,dar ea crede ca sunt fie scurgeri peste sarcina(e tematoare pt k a fost prima experienta pt ea).Simptome spune ca nu are.Eu m-am apucat sa iau marvelon si am sfatuit-o si pe ea sa incerce un AC pt siguranta ei. Voi ce credeti?Exista riscul sa fie insarcinata?Va multumesc anticipat!

#2 2007-12-03 18:32:21

alinaa
Full member
Inregistrat: 2007-04-03

Re: :)

nu are cum daca i-a venit menstra...menstra peste sarcina nu este ca si cea normala este maronie si in cantitate mai mica.Iar din septembrie au trecut 3 luni...nu vad deloc motive de ingrijorare,insa sfatul tau de a se apuca de anticonceptionale consider ca e bun smile

#3 2007-12-03 18:38:38

baby_doll29
Full member
De la: Hunedoara
Inregistrat: 2007-12-03

Ms mult de raspuns,asa i-am spus si eu,dar m-am gandit ca poate nu este cel mai corect raspuns si de aceea v-am intrebat si pe voi. Pupici

#4 2007-12-03 20:09:28

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

si pt anticonceptionale sa merga la medic...

happy with him...inlove with him...puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.