homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sunt gravida?

#1 2011-08-28 12:07:17

danza
New member
Inregistrat: 2011-07-04

sunt gravida?

buna ziua!
o sa explic ccat se poate de clar speta.
am avut un contact sexual in data de 27 iunie. a durat foarte putin, el nu s-a terminat. la 7 zile dupa contact mi-a venit menstruatia. a fost mai redusa un pic cantitativ.
apoi, urmatoarele menstruatii au fost normale.
am facut teste de sarcina la 2, la 3, la 4 si la 7 saptamani de la contact. toate negative
la 7 saptamani de la contact am fost si la control ginecologic, dar nu l-am intrebat pe medic de sarcina. mi-a facut consultul obisnuit si o eco intravaginala.
intrebarea mea este: ar fi vreo posibiittate sa fiu gravida?
nu am simptome, sanii sunt ca de obicei. poate doar uneori o stare de oboseala. de mentionat ca simt niste contractii ca la febra musculara la abdomen de vreo 2 zile.

#2 2011-08-28 12:09:46

x_ynna
Addicted member
Inregistrat: 2009-01-27

Re: sunt gravida?

Daca te referi la contactul de pe 27 si la tot ce ai facut in ceea ce il priveste eu zic ca nu ai de ce sa te ingrijorezi, nu ai cum sa fii insarcinata wink . Mult succes!!

O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! grater

#3 2011-08-28 12:12:11

danza
New member
Inregistrat: 2011-07-04

in afara de contactul de pe 27 nu a mai existat altul.
ne-am despartit.
tocmai de asta mi-e teama sa nu fie bebe. pt ca nu stiu cum as reactiona.
ma gandesc ca atatea teste nu ar fi gresit plus consultul medicului.
la ecogravia intravaginala s=ar fi vazut o sarcina de 7 saptamani, nu/

#4 2011-08-28 12:21:12

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19

anxietatea si emotiile unei despartiri conduc la diferite stari, ca de exemplu o stare usor paranoida in care persoana isi inchipuie ca e gravida smile

nu esti insarcinata.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.