|
Nu esti logat.
Intrerupere tratament yasmin si rezultate analize#1 2007-12-03 18:35:28
intrerupere tratament yasmin si rezultate analizeam fost astazi la o clinica particulara unde mi s-a facut ecografie intravaginala si mi s-a descoperit ca defapt nu am chisturi pe ovare ci unul f mic 0.48 cm. (imagine transonica) . eu acum o luna mi-am inceput tratamentul cu yasmin...este posibil sa mi se fi retras atat de repede avand in vedere ca mi se spusese la o alta policlinica unde aparatele sunt cam praf ca ovarul meu ar fi "ciuruit de chisturi"?. Doctorul mi-a intrerupt tratamentul acum, zicand ca nu mai am nevoie...si mi-a zis sa vin peste doua luni sa fac ecografie si consult. trebuie sa termin blisterul si mai am 2 pastile pe el. acum o zi jumate am avut contact sexual dar ejacularea a fost exterioara. daca nu continui cu alt blister dupa aceste (9 zile in total = 2 pastile +7 zile de pauza) are cum sa...BeBe:D presupunand ca a existat ceva micutz pe acolo si s-a infiltrat acum aprox 2 zile? stiam ca timpul de supravietuire al unui spermatozoid in vagin nu ar depasi 9 zile! You say...ONE love, ONE life when it's ONE need in the night. It's ONE love, we get to share it, it leaves you baby LIKE YOU CARE FOR IT... Offline #2 2007-12-03 20:14:34
Re: intrerupere tratament yasmin si rezultate analizemai degraba primul diagnostic ti a fost pus gresit...daca aveai ovare polichistice nu aveau cum sa se rezolve intr i luna...si nu cu yasmin...stai linistita...esti protejata pana la sf foliei... happy with him...inlove with him... Offline #3 2007-12-03 22:32:22
Re: intrerupere tratament yasmin si rezultate analizedar daca nu mai iau dupa aceea? adica nu mai incep o alta folie....nu are legatura oricum ce am facut acum 2 zile nu? pot sa stau linistita...ca dupa aceea oricum vin cele 7 zile de pauza... plz raspuns...e ok? ms mult de tot...chiar ma ajutati... You say...ONE love, ONE life when it's ONE need in the night. It's ONE love, we get to share it, it leaves you baby LIKE YOU CARE FOR IT... Offline #4 2007-12-03 22:33:56
Re: intrerupere tratament yasmin si rezultate analizee ok...si daca nu mai incepi alta folie poti sta linistita... happy with him...inlove with him... Offline #5 2007-12-04 00:48:17
Re: intrerupere tratament yasmin si rezultate analizetot raul spre bine:) You say...ONE love, ONE life when it's ONE need in the night. It's ONE love, we get to share it, it leaves you baby LIKE YOU CARE FOR IT... Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|