homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Un fel de negi

#1 2011-08-30 14:10:24

ale_eu
Full member
Inregistrat: 2007-09-18

un fel de negi

din cate am citit pe forum negii genitali,condiloamele etc sunt rezultate ale infectarii cu hpv.mie mi-au aparut in zona genitala(una mai sus de labie pe stanga si una undeva in exterior,pe picior aproape) doua chestii mici rozalii(arata zic eu ca si negii aceia ce ii mai au unii pe gat,ca niste surplus de piele).una are un fir de par crescut.nu ma dor,nu sangereaza etc.eu de cate ori mi-am facut testul papa nicolau mi-a iesit clasa 1.se poate sa fie negi sau altceva determinat de hpv,in conditiile in care mi-a iesit acest rezultat?mentionez ca am acelasi partener de 6 ani.medicii de la noi de prin oras sunt genu care se uita un pic la tine si iti dau niste pastile si te trimit acasa.ce analize trebuie sa fac?cand merg la doctor sa stiu.acel tipaj hpv(daca e necesar) cam cat costa?multumesc frumos

#2 2011-08-30 14:14:12

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

Re: un fel de negi

pai tot papa nicolau trebuie sa-l faci, si abia apoi, in functie de rezultat mergi mai departe cu analizele smile

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#3 2011-08-30 18:42:55

jeannie
Addicted member
Inregistrat: 2010-07-13

Re: un fel de negi

Tipajul hpv (care costa vreo 700 de lei va ) se face doar daca testul Papanicolau iese suspect. Si daca ai niste negi (majoritatea femeilor au o forma sau alta) nu e musai ca Papanicolaul sa iti iasa rau, pentru ca cel mai probabil negii sunt inofensivi la nivelul colului; dar e bine sa ti-i elimine ginecologul sau dermatologul, cu o anumita substanta sau cu laser.
Testul Papanicolau oricum trebuie facut, de orice femeie. goodluck

Ultima oara a fost editat de jeannie (2011-08-30 18:52:09)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.