homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Tratament

#1 2011-08-30 17:33:48

Tany
Membru
Inregistrat: 2011-08-30

Tratament

Buna ziua.An nevoie de ajutor va rog!!!!!!
am fost la un medic ginecolog cu o problema- scurgeri vaginale usor abundente si miros neplacut.Mi-a dat un tratament,si anume : flamexin comprimate (1 pe zi,la pranz) si cyclodine ( 1 la 8 ore) timp de 10 zile.Dupa 5 zile am observat 2-3 pete de sange ...am incercat sa o sun pe d-na dr dar nu a raspuns...nu a raspuns nici azi (deci,de 3 zile..cred ca este in vacanta)am intrerupt tratamentul sambata...mi-a mai curs 2-3 picaturi  de sange duminica,ieri am avut doar o secretie usor rozie...si astazi este normala la culoare.. numai ca din cauza ca am intrerupt tratamentul probabil.. mi-au reaparut aceleasi simptome (care imi disparuse pe perioada tratamentului... adik acele secretii si acel miros... dar m-am speriat de aceea l-am intrerupt sad
credeti ca am procedat bine?reiau tratamentul? sau o astept pe d-na dr? nu stiu cum sa procedez neutral pe prospectul de la cyclodine scrie ca nu trebuie intrerupt...sad

va multumesc pt timpul acordat

#2 2011-08-30 20:10:40

x_ynna
Addicted member
Inregistrat: 2009-01-27

Re: Tratament

Eu zic sa iei in continuare. Nu trebuia sa il intrerupi. E posibil sa te fi ranit cand ai pus ovulele. Mult succes!!

O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! grater

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.