|
Nu esti logat.
Diane 35#1 2011-08-30 23:47:10
Diane 35Buna. Am si eu nevoie de ajutorul vostru. Accidental am luat 2 pastile de Diane 35 intr-o zi.Intrebarea mea este ce fac in ziua urmatoare avand in vedere ca nu mai am ce pastila sa iau. Va rog mult ajutati-ma fiindca nu stiu unde sa apelez. Offline #2 2011-08-31 00:04:36
Re: Diane 35Ank eu zic sa iei o folie de rezerva din care sa inlocuiesti pastila. Asa ar fi cel mai corect. Mult succes!! O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #3 2011-08-31 00:06:47
Re: Diane 35mersi mult ca mi-ai raspuns.dar nu are nicio importanta daca am luat 2?in sensul ca e o doza suplimentara de hormoni Offline #4 2011-08-31 00:13:49
Re: Diane 35E o doza suplimentara dar nu e foarte mare; nu o sa ti se intample nimic. Ideea esentiala e sa nu lasi o perioada mare intre pastile(adica substanta activa), de aceea trebuie sa iei in fiecare zi. Fa asa cum am zis si e bine. Mult succes!! O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|