|
Nu esti logat.
Dureri ale sfarcurilor#1 2009-05-25 13:14:44
Dureri ale sfarcurilorBuna Ziua! NU condu mai rapid decat poate zbura Ingerul tau pazitor! Offline #2 2009-05-25 16:07:08
Re: Dureri ale sfarcurilorsfarcurile pot sa doara in apropierea ciclului. Offline #3 2009-05-25 16:08:05
Re: Dureri ale sfarcurilorda, stiu, doar ca mie deabea peste 2 sapt trebuie sa-mi vina.... NU condu mai rapid decat poate zbura Ingerul tau pazitor! Offline #4 2009-05-25 16:10:33
Re: Dureri ale sfarcuriloreu am mai patit asta, cu vreo saptamana inainte de ciclu. Offline #5 2009-05-25 16:18:17
Re: Dureri ale sfarcurilorNu. Inainte ma dureau doar inainte de ciclu putin. Imi e frica sa nu fie ceva grav... NU condu mai rapid decat poate zbura Ingerul tau pazitor! Offline Publicitateloading...
#6 2009-05-25 16:20:30
Re: Dureri ale sfarcurilornu e ceva grav. cancerul nu doare. eu zic ca e un exces de progesteron cauzat cel mai probabil de "socul" intreruperii anticonceptionalelor. daca problema persista si in lunile urmatoare, atunci nu ar strica un consult la doctor. Offline #7 2009-05-25 16:21:18
Re: Dureri ale sfarcurilorMs mult! NU condu mai rapid decat poate zbura Ingerul tau pazitor! Offline #8 2009-05-25 17:52:38
Re: Dureri ale sfarcurilorMai are cineva o parere? Doctoresa, ce spui? NU condu mai rapid decat poate zbura Ingerul tau pazitor! Offline #9 2009-06-12 18:37:28
Re: Dureri ale sfarcurilorbuna! am si eu o problema cam grava as puteasa spun Offline #10 2009-06-15 10:51:50
Re: Dureri ale sfarcurilorlinisteste-te pt ca statistic, cei mai multi noduli sunt benigni, o mica parte sunt maligni. intreaba-ti medicul daca poti face o ecografie mamara (avand in vedere ca esti insarcinata) si asa vei afla despre ce e vorba. Offline #11 2009-06-15 16:47:01
Re: Dureri ale sfarcurilorBuna, la toata lumea. Si eu m-am confruntat cu aceeasi problema pe care o are si Psyche. Acum o saptamana si ceva au inceput sa ma doara sfarcurile, numai ele si numai atunci cand le atingeam, le strangeam cumva. Si eu am oprit anticonceptionalele acum o luna, m-am gandit ca este de la ele, dar mi s-a parut ciudat ca in rest sanii nici nu ma dureau, nici nu erau umflati. De cateva zile, insa, au inceput sa ma doara si ei, ca inainte de ciclu. Din cate am calculat eu, ar cam trebui sa imi vina, pentru ca a trecut o luna de cand am intrerupt pastilele. In cazul tau cum a fost Psyche? Vad ca ai postat acest subiect luna trecuta, au trecut durerile? Offline #12 2009-06-16 19:58:41
Re: Dureri ale sfarcurilorBuna sputnik! Da, la mine au trecut durerile. M-au durut sanii doar vreo 2 zile. Inainte de ciclu m-au durut normal Cred ca a fsot doar o dereglare hormonala cum nu am mai luat yasmin. NU condu mai rapid decat poate zbura Ingerul tau pazitor! Offline #13 2010-05-27 23:55:40
Re: Dureri ale sfarcurilorAm avut probleme serioase cu menstruatia.Imi venea cam o data la 2-3 luni si am fost la doctor si mi'a zis ca am sistemul reproducator nu e bine dezvoltat.mi'a dat un tratament cu anticonceptionale Stodette timp de 3 luni dupa care mi'a zis sa il opresc. in prima luna dupa oprirea tratamentului mi'a venit normal la 28 de zile dar de atunci nu mi'a mai venit. de la data de la care ar fii trebuit sa imi vina am dureri mari de sfarcuri. A mai luat cineva Stodette si a patit asa? Offline #14 2011-08-31 10:24:13
Re: Dureri ale sfarcurilorRevin din nou... Am intrerupt anticonceptionalele, mi-a venit ciclu, si de vreo 4 zile am din nou dureri de sani. Simt asa presiune asupra lor si ma dor la atingere... NU condu mai rapid decat poate zbura Ingerul tau pazitor! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|