|
Nu esti logat.
Cum mai pot afla cand e perioada fertila?#1 2011-08-31 17:16:00
Cum mai pot afla cand e perioada fertila?Buna ziua, Offline #2 2011-08-31 19:20:57
Re: Cum mai pot afla cand e perioada fertila?daca tu iti doresti un copil, eu iti recomand sa mergi la un medic inainte, sa te asiguri ca poti purta o sarcina fara probleme. acolo te va lamuri medicul in legatura cu intrebarile tale.. nu pot sa iti spun de la ce iti intarzie, dar e clar ca au fost modificari hormonale. When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history. Offline #3 2011-08-31 19:29:19
Re: Cum mai pot afla cand e perioada fertila?mergi la medic pentru un control, cere-i sa-ti faca toate analizele pre-conceptie si daca toate sunt in regula iubiti-va cand va va place si veti avea chef. nu te stresa asa din prima cu calcularea perioadei fertile. succes! Offline #4 2011-08-31 20:35:45
Re: Cum mai pot afla cand e perioada fertila?Multumesc frumos de raspunsuri, am tot evitat sa merg la doctor, dar cred ca cel mai bine este un control inainte sa fac pasul asta. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|