|
Nu esti logat.
Am vomitat...iau karissa..ce fac acum?#1 2011-09-01 08:00:54
am vomitat...iau karissa..ce fac acum?Aseara am vomitat la 3 ore si 20min de la luarea pastilei...ce sa fac? mai am peste 3 ore pana se implinesc 12 ore....sa mai iau una? multumesc Offline #2 2011-09-01 08:30:29
Re: am vomitat...iau karissa..ce fac acum?da, ia una de pe o folie de rezerva (ma rog, poti lua si de pe asta, dar la sfarsitul lunii trebuie sa ai o folie intreaga luata, deci tot tre sa cumperi alta ca sa completezi). daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #3 2011-09-01 08:36:54
Re: am vomitat...iau karissa..ce fac acum?mersi de raspuns yoyolina... am deja o folie de rezerva si tocmai am mai luat una. Dupa primul post am vomitat iar Sper sa nu o vomit si pe asta. Offline #4 2011-09-01 08:37:50
Re: am vomitat...iau karissa..ce fac acum?poti lua si un antivomitiv daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|