|
Nu esti logat.
Nelamurire legata de administrarea unor alte anticonceptionalePagini: 1
#1 2011-09-01 17:59:49
Nelamurire legata de administrarea unor alte anticonceptionaleBuna. sunt noua pe forum si am si eu o nelamurire in legatura cu administrarea anticonceptionalelor. Iau Diane 35 de 3 ani (nu am facut nici o pauza in acest timp), le iau la indrumarea medicului... cu analize cu tot ...nu de capul meu. Acum am fost la control si datorita unor sangerari de pe parcursul administrarii, mi.a spus ca ar fi cazul sa le schimb si mi.a recomandat Microginon. Doctora mi.a spus ca pot lua in continuare normal, ca si cum as incepe tot cu diane, din ziua cand trebuia sa le incep. Offline #2 2011-09-01 19:04:29Re: Nelamurire legata de administrarea unor alte anticonceptionaleda e ok sa le iei in continuare la fel cum luai Diane dupa 7 zile de pauza Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #3 2011-09-01 19:58:06
Re: Nelamurire legata de administrarea unor alte anticonceptionaleOk. Mersi. de maine ar fi trebuuit sa incep o folie noua de diane si asta inseamna ca o sa incep una de microginon. Offline
Pagini: 1
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|