homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Daca am oprit brusc AC la cate zile trebuie sa imi vina menstruatia?

• Index
  •  » Vreau sa aflu
  •  » Daca am oprit brusc AC la cate zile trebuie sa imi vina menstruatia?

#1 2011-08-29 22:44:09

deya20
Membru
Inregistrat: 2011-08-29

Daca am oprit brusc AC la cate zile trebuie sa imi vina menstruatia?

Buna! Am si eu o nelamurire. Iau AC de 3 ani, iar luna aceasta am vrut sa imi opresc menstruatia pentru ca exact cand trebuia sa plec la mare imi venea (adica pe 19 august)... asa ca nu am mai facut pauza aceea de 7 zile ci am continuat cu o noua folie. Pe 28 m-am intors acasa si am oprit pastilele pentru ca vroiam sa imi vina menstruatia... dar nu a venit nici pana acum... au trecut deja 2 zile fara pastila si totodata fara menstruatie... sa incep sa imi fac griji??    cesafac

#2 2011-08-29 23:05:44

x_ynna
Addicted member
Inregistrat: 2009-01-27

Re: Daca am oprit brusc AC la cate zile trebuie sa imi vina menstruatia?

Eu stiu ca pauza e de 7 zile, si mai stiu ca sangerarea poate sa apara in oricare zi de pauza si calendarul meu arata ca azi e abia 29. La tine nu e tot asa? In 3 ani de AC.uri ar trebui sa stii totusi chestiile astea elementare. Mult succes!!

O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! grater

#3 2011-08-29 23:23:20

deya20
Membru

eu nu am mai facut pauza de 7 zile am continuat cu alta folie... iar cand mam intors acasa le-am oprit definitiv AC ....

#4 2011-08-29 23:48:01

x_ynna
Addicted member
Inregistrat: 2009-01-27

Pai da, asta inseamna ca acum esti in pauza.

O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! grater

#5 2011-08-30 19:38:55

sweeeeety
New member
Inregistrat: 2011-06-14

@deya20 : e ca si cum ai face pauza normala de 7 zile pe care o faci de fiecare data dupa ce termini folia, e acelasi lucru tongue! in aceasta perioada de 7 zile de pauza (in care esti in continuare protejata) trebuie sa iti apara menstruatia, iar in ziua a8a iei normal in continuare folia.
Eu data trecuta cand am prelungit folia doar cu cateva pastilutze am avut o dereglare si in luna respectiva nu mi-a venit menstruatia deloc, decat un spotting, daca cumva ti se intampla si tie nu te panica, incepi in continuare in ziua a8a folia chiar daca nu iti vine si luna urmatoare menstruatia se va regla tongue!

Publicitate

loading...

#6 2011-09-01 20:18:29

deya20
Membru

uff a venit in sfarsit azi... dar e cam inchisa la culoare si cu cheaguri de sange cam negre ... este posibil sa fie vreo sarcina? cesafac sunt cam speriata ...

#7 2011-09-01 22:29:10

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

nu e risc de sarcina

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#8 2011-09-01 22:51:15

deya20
Membru

uff m-ai linsitit un pic... oricum vreau sa merg la un control dupa ce se incheie "super" perioada sad

Acum

• Index
  •  » Vreau sa aflu
  •  » Daca am oprit brusc AC la cate zile trebuie sa imi vina menstruatia?

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.